کشته شدن یک دانشجوی دختر رشته پزشکی در حوادث اخیر/ دستگیری یک دانشجوی دندانپزشکی/ توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متأسفانه در حوادث رخ‌داده خارج از دانشگاه و در سطح خیابان‌ها، یکی از دانشجویان دختر رشته پزشکی جان خود را از دست داده است. همچنین یک دانشجوی پسر رشته دندانپزشکی نیز در خیابان دستگیر شده است.

به گزارش خبرآنلاین، «سیدرضا رئیس‌کرمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص اقدامات درمانی انجام شده برای  مجروحان حوادث اخیر در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه اظهار کرد: در همان شب نخست مراجعه مجروحان، در تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه، به‌ویژه بیمارستان فارابی که تعداد مراجعان آن بیشتر بود، روند درمان بیماران به بهترین شکل ممکن انجام شد. خدمات درمانی نیز با توجه به مجوز صادرشده از سوی وزیر بهداشت، به‌صورت رایگان ارائه شد. 

وی افزود: اغلب مجروحان پس از دریافت خدمات درمانی ترخیص شده‌اند، اما تعدادی از بیماران که وضعیت جسمانی مناسبی نداشتند، همچنان در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری هستند.

درمان آسیب‌دیدگان چشمی در بیمارستان فارابی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وضعیت مجروحان چشمی گفت: افرادی که دچار آسیب‌های چشمی شده بودند، در بیمارستان فارابی تحت درمان قرار گرفتند و سایر بیماران نیز با توجه به شرایط جسمی و نزدیکی محل حادثه، به بیمارستان‌های مختلف منتقل و درمان شدند. 

فوت یک دانشجوی دختر رشته پزشکی

رئیس‌کرمی در خصوص تعداد دانشجویان بازداشتی و کشته شده‌ی این دانشگاه در حوادث اخیر، تصریح کرد: در داخل دانشگاه و خوابگاه‌ها هیچ موردی از بازداشت یا فوت گزارش نشده است، اما متأسفانه در حوادث رخ‌داده خارج از دانشگاه و در سطح خیابان‌ها، یکی از دانشجویان دختر رشته پزشکی جان خود را از دست داده است. 

دستگیری یک دانشجوی پسر رشته دندانپزشکی

وی همچنین تصریح کرد: در این حوادث، یک دانشجوی پسر رشته دندانپزشکی نیز در خیابان دستگیر شده است که پیگیری‌های لازم در خصوص وضعیت او در حال انجام است و به احتمال زیاد در آینده‌ای نزدیک آزاد خواهد شد.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2171600

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین