تحلیل معاون رئیسی از رخدادهای اخیر؛ امام‌زاده واجب‌التعظیم را تخریب کردید که شرابخانه بسازید؟/ برابر وحشی‌گری‌هایتان چه پاسخی دارید؟

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد نوشت: خطاب به اغتشاشگران و تروریست ها می گوییم شما اگر سر ستیز با نظام اسلامی دارید و دست به کشتن حافظان امنیت می زنید که البته هیچ توجیه و عذری در این باره ندارید، فقط غلام حلقه به گوش رژیم صهیونیستی هستید که مذبوحانه تقلا کردید تا کار ناتمام و شکست خورده‌ی صهیونیست‌ها در جنگ ۱۲ روزه را تمام کنید و همچون آنان به نیروهای فداکار فراجا، سپاه و بسیج حمله کردید که البته مکافات این جنایات را در دنیا و آخرت خواهید دید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  سید محمد حسینی وزیر اسبق ارشاد و معاون پارلمانی دولت رئیسی در صفحه خود در خبرگزاری فارس نوشت: میلاد مسعود سبط نبی اکرم، سرور جوانان بهشت، چراغ هدایت و کشتی نجات، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را به مسلمانان و آزادگان جهان، به ویژه پیروان مکتب اهل بیت (ع) و پاسداران عزت و امنیت ایران  اسلامی تبریک و تهنیت عرض می کنم و امیدوارم که در این مناسبت ها، معرفت ما نسبت به سلوک فردی، سیره اجتماعی و تعالیم حیات‌بخش ائمه هدی افزون گردد و در عمل هم موفق به بکار بستن و پای‌بندی به آموزه های انسان‌ساز آن بزرگواران باشیم.

هر چند که امام حسین (ع) می دانست دم گرمش در آهن سرد بسیاری از مردم زمانه‌اش به ویژه لشکریان عمر سعد که شکم‌هایشان از حرام پر شده بود یا بخاطر تعلقات دنیایی، بزدل و ترسو شده بودند، اثر نمی‌کند ولی وظیفه خود می دانست که اتمام حجت کند و راه گریزی برای توجیه لبیک نگفتن به ندای «هل من ناصر ینصرنی و هل من ذاب یذب عن حرم رسول‌الله» باقی نماند.

و مهمتر اینکه کلام گهربار حضرت به حیطه‌ی جغرافیایی و زمانی خاصی محدود نمی شد. در واقع مردم جهان در همه‌ی اعصار و امصار مخاطب سیدالشهداء هستند علی الخصوص آنان که خود را عاشق و شیدای آن حضرت می دانند و هرساله  در محرم و صفر سوگوار مظلومیت آن امام همام و خاندان و اصحاب با وفایش هستند.

با توجه به حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی که با فرمان ترامپ، یزید دوران و نتانیاهو عمرسعد و مجری فرمان او و پادوهای خودفروخته و وطن‌فروش یا افراد خام و فریفته داخلی عملیاتی شد و در نتیجه جمع زیادی به خاک و خون غلطیدند، به یک سخن نورانی از امام حسین (ع) متناسب با این تاوضاع بسنده می کنیم که: «ان لم یکن لکم دین و کنتم لاتخافون المعاد فکونوا احرارا فی دنیاکم»؛ اگر دین ندارید و از آخرت و معاد پروایی ندارید، حداقل در دنیا آزاده باشید.

 خطاب به اغتشاشگران و تروریست ها می گوییم شما اگر سر ستیز با نظام اسلامی دارید و دست به کشتن حافظان امنیت می زنید که البته هیچ توجیه و عذری در این باره ندارید، فقط غلام حلقه به گوش رژیم صهیونیستی هستید که مذبوحانه تقلا کردید تا کار ناتمام و شکست خورده‌ی صهیونیست‌ها در جنگ ۱۲ روزه را تمام کنید و همچون آنان به نیروهای فداکار فراجا، سپاه و بسیج حمله کردید که البته مکافات این جنایات را در دنیا و آخرت خواهید دید.

اما چون فرض محال، محال نیست، تصور می کنیم برای این اقدامات ننگین خود بهانه‌ای بتراشید، در برابر دیگر وحشی‌گری‌هایتان چه پاسخی دارید؟ درباره کشتن کودکان ۲ و ۳ و ۸ ساله چه می‌گویید؟ برای تیراندازی به کسانی که با شما همراهی می کردند، چه جوابی دارید؟ همین که کشته‌سازی کنید تا آمار کشته ها بالا رود و با امپراتوری رسانه‌ای وجهه ج.ا.ا را خدشه‌دار کنید، قانع کننده است؟!

چرا برخی کشته‌ها را مُثله و اِرباً اربا کردید؟! چرا پیکر بعضی شهدا را به آتش کشیدید که جنازه‌ی آنها هم برای بازماندگان باقی نماند؟ چرا مثل داعشی‌ها کارد به گلوی افراد گذاشتید و سر آنان را از تن جدا کردید؟ 

مگر شعار آزادی و احترام به اعتقادات دیگران را باور ندارید که صدها مسجد خانه خدا را به آتش کشیدید در حالیکه بالغ بر ۹۹ درصد ایرانی ها مسلمان هستند؟ چرا قرآن سوزی راه انداختید و با هلهله و شادی، عواطف و احساسات دو میلیارد مسلمان را جریحه‌دار کردید؟ چرا امام‌زاده‌ی واجب‌التعظیم سبز قبا برادر امام رضا(ع) را تخریب کردید که شرابخانه بسازید؟ مگر دلدادگی مردم ایران به امام رضا (ع) و خاندان عترت را نمی دانید؟ 

چرا هزاران جلد کتاب را در چند کتابخانه سوزاندید؟ چرا به مراکز آموزشی و مدارس هجمه کردید؟ چرا این همه اموال عمومی و خصوصی مثل بانک‌ها، شهرداری‌ها، مراکز اداری و خدماتی، فروشگاهها، مغازه ها و خانه های مردم را به آتش کشیدید؟ مگر توهم شما براندازی و سپس حکومت بر کشور نیست پس از راه نرسیده چرا این همه خسارت به ایران تحمیل کردید؟

و صدها چرای دیگر که هیچ پاسخ منطقی ندارید! توجیه اینکه با مواد روانگردان صنعتی خود را ساخته بودید و متوجه این فجایع نبودید، هم بسی سخیف و مسخره است، چون خود کرده را تدبیر نیست!

بهر حال یک بار دیگر مضمون سخن سالار شهیدان و سرور آزادگان را در قالب نظم یادآور می شوم شاید موجب تنبه بعضی گردد!

درس آزادی به دنیا داد، رفتار حسین

بذر همت در جهان افشاند، افکار حسین

گر نداری دین به عالم، لا اقل آزاده باش

این کلام نغز می‌باشد ز گفتار حسین

مرگ با عزت ز عیش در مذلت بهتر است

نغمه‌ای می باشد از لعل درربار حسین

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2172339

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین