پرس تی وی نوشت:

طبق گزارش‌ها رئیس جمهوری امریکا شخصا اسامی افرادی که قرار است در عملیات‌های پهپادهای این کشور هدف قرار گیرند را در "فهرست‌‌های ترور" تایید می‌کند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز که روز سه شنبه (9 خرداد، 29 می) منتشر شد، هر هفته بیش از 100 عضو تیم امنیت ملی امریکا از طریق ویدئو کنفرانس‌هایی که از سوی وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) ترتیب داده می‌شود گرد هم می‌آیند و زندگی‌نامه مظنونان در یمن، سومالی و پاکستان و افرادی که باید در این حملات هدف قرار بگیرند را بررسی می‌کنند.

سپس هویت این افراد در اختیار باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا قرار می‌گیرد و وی تمام حملات در یمن و سومالی و به ویژه حملات پیچیده و خطرناک پهپادها در پاکستان را امضا و تایید می‌کند.

توماس دونیلون، مشاور امنیت ملی اوباما در این زمینه گفت:"وی (اوباما) مصمم است درباره میزان گستردگی و حجم این عملیات‌ها خودش تصمیم‌گیری کند."

دونیلون مدعی شد:"وی معتقد است که در قبال جایگاه امریکا در جهان مسئولیت دارد. وی مصمم است گستره این حملات را محدود نگه دارد."

در ادامه این گزارش آمده است، هیچ ‌یک از روسای جمهوری امریکا در تاریخ این کشور تا کنون چنین نقش منحصر به فردی در تصمیم گیری درباره این مسائل ایفا نکرده‌اند.

انور العولقی، یک شهروند امریکایی سال گذشته در جریان حمله یک پهپاد امریکایی که به تائید اوباما رسیده بود در یمن کشته شد. منتقدان در این باره گفته‌اند این ‌که رئیس جمهوری امریکا بتواند به تنهایی در نقش "قاضی، هیات منصفه و مجری حکم" درباره امریکایی‌ها تصمیم‌گیری کند، نگران کننده است.

واشنگتن مدعی است در حملات پهپادهایش به پاکستان، شبه‌نظامیانی که در حال عبور از مرز این کشور با افغانستان هستند را هدف قرار می‌دهد اما به گفته منابع محلی، غیرنظامیان قربانیان اصلی این حملات هستند.

ارتش امریکا در افغانستان، لیبی و عراق نیز از پهپادها استفاده می‌کند.

لئون پانتا، وزیر دفاع امریکا روز یک‌شنبه (7 خرداد، 27 می) ضمن دفاع از استفاده کشورش از پهپادها تصریح کرد، این پهپادها "دقیق‌ترین سلاح‌هایی هستند که ما" در مبارزه بر ضد القاعده در اختیار داریم. در پی سخنان وی و ظرف کم‌تر از 24 ساعت دست‌کم 21 نفر در اثر حملات پهپادهای امریکا در سراسر جهان جان خود را از دست دادند.

سازمان ملل این حملات را به عنوان کشتار هدفمند محکوم کرده است و می‌گوید این حملات به منزله چالشی برای قوانین بین‌المللی محسوب می‌شوند.

49261

کد خبر 217296

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۰
    14 21
    امریکا با این کارها داره گور خودشو میکنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین