بیمارستان‌ها و ادارات استان قزوین به سیستم اضطراری مجهز شوند

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: مراکز درمانی و دستگاه های اجرایی برای مدیریت انرژی باید به سیستم های اضطراری، ژنراتور و پنل های خورشیدی مجهز شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد مرشدزاده» معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در جلسه کمیسیون انرژی شهرستان قزوین گفت: نیاز برق استان حدود ۱۲۵۰مگاوات و پیک مصرف ۹۰۰مگاوات و کمبود انرژی حدود ۳۰۰مگاوات است که بایستی برای آن تدبیر کنیم.

وی افزود: یکی از راهکارهای جبران و مدیریت ناترازی، توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر است که در این راستا ضمن تسهیلات بانکی و خرید تضمینی برق تولید شده، اقدامات گسترده ای برای ساخت نیروگاه های خورشیدی انجام شده است.

مرشدزاده خاطرنشان کرد: سال گذشته فقط ۷مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده بود و امسال و در دولت چهاردهم ۶۳مگاوات ظرفیت جدید راه اندازی شده و تا پایان سال این میزان به ۱۰۰ مگاوات افزایش یافته و تا دوران اوج مصرف تابستان آینده، ظرفیت بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی استان قزوین به ۱۵۰مگاوات خواهد رسید.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: مدیریت انرژی در مراکز حساس و بیمارستانها و تجهیز آنها به سیستم های اضطراری، ژنراتور و پنل های خورشیدی یک ضرورت است که باید مورد پیگیری قرار گیرد.

مرشدزاده ادامه داد: بیمارستانها باید بتوانند تغذیه دو سویه شوند تا در صورت قطع برق بتوانند نیاز خود را تامین کردند و دچار مشکل نشوند.

وی تصریح کرد: تامین تاسیسات و تجهیزات اضطراری دستگاههای اجرایی و مراکز درمانی حدود ۱۰میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که نیازمند عزم وهمت همگانی در استان است.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین اظهارکرد: دستگاههای اجرایی موظفند سالانه ۵درصد انرژی خود را به صورت نیروگاه خورشیدی تامین کنند در ۴سال این میزان باید به ۲۰درصد برسد که هنوز سرعت خوبی نداریم.

مرشدزاده بیان کرد: دستگاههای اجرایی اگر صرفه جویی نکرده و از سیستم پنل خورشیدی استفاده نکنند در سال آینده هزینه های برق آنها چندبرابر خواهد شد لذا بایستی توسعه انرژی های تجدیدپذیر جدی گرفته شود.

وی افزود: درحوزه فرهنگ سازی با تولید محتوای آموزشی و انتشار آنها در رسانه ملی و فضای مجازی و برگزاری کارگاه و کلاس های اموزشی برای گروههای مختلف اقدامات موثری صورت گرفته و اثرگذار بوده که تداوم دارد.

مرشدزاده بیان کرد: در صورت استقبال صنعتگران و بخش خصوصی و تولید ۳۰۰مگاوات انرژی خورشیدی می توانیم نیازهای انرژی خود را در استان برطرف کنیم.

مدیربرق.jpg

مدیریت ناترازی انرژی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

سید «باقر بابایی چگینی» مدیر برق شهرستان قزوین در این جلسه بیان کرد: در راستای مدیریت مصرف در کنار آموزش و فرهنگ سازی اقدامات مهم و اساسی و پروژه های شاخصی در دست اجراست تا شرایط را مدیریت کنیم.

وی افزود: از سوی وزارت نیرو ۱۴پروژه کلان و بزرگ برای دوران اوج مصرف تابستان ۱۴۰۵ تعریف شده که اجرای آنها بخش مهمی از مشکلات را حل خواهد کرد.

مدیر برق شهرستان قزوین بیان کرد: در کوتاه مدت نیز سه برنامه محوری و عملیاتی پیش بینی شده که هوشمندسازی، مدیریت مصرف و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در دستور کار است.

بابایی چگینی تصریح کرد: تلاش می کنیم با مشارکت مردم و صنعتگران و اجرای طرح های مدیریت مصرف بتوانیم ضمن عبور مطمئن از پیک بار به نیازهای انرژی در بخشهای مختلف در استان پاسخ دهیم.

اتشگران.jpg

ضرورت هوشمندسازی و آموزش در مدیریت مصرف انرژی

«زهرا آتشگران» معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری قزوین اظهارکرد: هوشمندسازی و توسعه فناوری های نوین، آموزش و فرهنگ سازی برای اصلاح رفتارها از راهکارهای مدیریت مصرف انرژی است.در شرایط ناترازی انرژی باید دنبال راهکارهای هوشمند باشیم تا استفاده درستی از منابع شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری قزوین بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی در مدیریت مصرف اهمیت دارد تا با اصلاح رفتار شهروندان بتوانیم میزان مصرف را کاهش دهیم.

آتشگران تاکید کرد: آموزش و فرهنگ سازی از سنین کودکی می تواند اثرگذار باشد و فرهنگ سازی در مدارس باید جدی گرفته شود.

وی افزود: توسعه فناوری های نوین، هوشمندسازی، بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر موجب کاهش میزان مصرف و مدیریت منابع می شود و امروز مدیریت مصرف برق یک ضرورت ملی برای تحقق پایداری شبکه است.

معاون فرماندار قزوین اظهارکرد: تشویق صنعتگران به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و هوشمندسازی سیستم صنایع و بهره گیری از نرم افزارهای تعاملی در ساخت و سازهای جدید از دیگر کارهایی است که به مدیریت مصرف کمک می کند.

آتشگران همچنین خواستار پیگیری نصب پنل های خورشیدی در ادارات شهرستان قزوین شد.

در ادامه اعضای کمیسیون دیدگاه های خود را برای مدیریت مصرف انرژی مطرح کردند.

48

کد مطلب 2173255

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین