به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، ۱۰ مورد از این حملات هوایی، ارتفاعات میدون و الجبور، ۲ مورد منطقه وادی برغز و ۲ مورد نیز «کسارة العروش» را بین ارتفاعات الریحان و اللویزه در جنوب لبنان هدف قرار داد.
بنا بر گزارش ایرنا، شبکه اسکای نیوز عربی به تعداد تلفات احتمالی و میزان خسارات این حملات اشاره ای نکرد.
این حملات که در ساعات شب گذشته و بامداد امروز(دوشنبه) انجام شده است، نشان دهنده ادامه افزایش تنشها در مرزهای جنوبی لبنان و شمال سرزمین های اشغالی فلسطین است.
مناطقی که هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است عمدتا" مناطق کوهستانی و روستایی هستند که پیشتر نیز چندین بار در درگیریهای مرزی مورد هدف قرار گرفته بودند.
این حملات در حالی صورت میگیرد که پیش از این نیز رژیم صهیونیستی بارها آتشبس توافق شده را نقض کرده و مناطقی از لبنان را هدف قرار داده بود.
بیش از یک سال از توافقی که قرار بود رژیم صهیونیستی جنگ علیه لبنان را متوقف کند، میگذرد؛ اما واقعیت میدانی چیزی جز ادامه حملات این رژیم با هزاران نقض توافق علیه تمامیت ارضی لبنان نبوده است.
رژیم صهیونیستی با وجود ادامه تجاوزات روزانه خود به مناطق جنوب لبنان، با همراهی آمریکا با تحت فشار قرار دادن بیروت، درصدد پیش بردن طرح خلع سلاح مقاومت اسلامی این کشور است.
315





نظر شما