۱۹۶۲ اثر در جشنواره بین‌المللی «معروف» رقابت می‌کنند

دبیر دومین جشنواره بین‌المللی معروف از برگزاری این جشنواره همزمان با دهه مبارکه فجر خبرداد و گفت: هزارو۹۶۲ اثر در بخش‌های فیلم، پادکست و تولیدات دانش‌آموزی به دبیرخانه دومین جشنواره بین المللی معروف ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «ناصر باکیده» دبیر دومین جشنواره بین‌المللی «معروف»، در نشست خبری دومین جشنواره بین المللی معروف، با حضور رسانه های استان قزوین، اظهارکرد: این جشنواره به‌طور همزمان در ۲۳استان دیگر کشور و از طریق کانون‌های مساجد، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون‌های پرورشی فکری کودکان از ۱۱بهمن‌ در استان قزوین آغاز و تا ۲۰بهمن ادامه دارد.

دبیر دومین جشنواره بین‌المللی معروف، خاطرنشان کرد: انتخاب استان قزوین برای آغاز جشنواره به‌دلیل پیشینه‌ فرهنگی غنی و ظرفیت اجرایی بالای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان است و به همین دلیل بخش پادکست جشنواره  با هدف ترویج معارف دینی و مردمی‌سازی امر به معروف و نهی از منکر به طور ویژه به قزوین واگذار شد.

وی افزود: تمرکز بر جنگ غزه و جنگ ۱۲روزه، تأکید بر زیست عفیفانه و نماز و تولیدات مردمی و خودجوش سه محور اصلی جشنواره معروف است.

باکیده ادامه داد: جشنواره امسال در بخش‌های مختلف برگزار می‌شود و در بخش فیلم، حدود ۱۱۱عنوان اثر اکران می شود و در بخش پادکست حرفه‌ای، ۳۵اثر به میزبانی قزوین رقابت می‌کنند.

دبیر دومین جشنواره بین‌المللی معروف، ادامه داد: در بخش پادکست مجموعا ۶۳۰ اثر از سطح کشوربه جشنواره ارسال شده که شامل بخش های مختلف روایی-گفتگومحور، نمایشی و تحلیل پژوهشی و تولیدات دانش آموزی است.

باکیده خاطرنشان کرد: در بخش تولیدات ویژه استان قزوین، ۴عنوان فیلم کوتاه و ۵ پادکست تولیدی اجرا می شود که از این ۹اثر، برخی در بخش ملی و یکی هم به لحاظ کیفیت به بخش بین‌المللی جشنواره راه یافته است.

دبیر دومین جشنواره بین‌المللی معروف با اشاره به آمار کلی آثار دریافتی عنوان کرد: در مجموع، یکهزارو۹۶۲اثر به دبیرخانه جشنواره ارشال شده که شامل ۸۵۵ اثر در بخش ملی، ۱۸۷ اثر در بخش ویژه، ۳۳۰اثر در بخش پادکست است.

وی افزود: حدود ۳۰۰اثر در بخش دانش‌آموزی و در بخش بین‌المللی نیز ۹۸اثر از ۵۴کشور دریافت شده و از این میزان ۴۵اثر از سوی هیات به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

2.jpg

«بی‌تفاوت نباشیم» شعار اصلی دومین جشنواره بین المللی معروف

حجت‌الاسلام «مهدی احمدی»، دبیر بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی معروف با تأکید بر نقش مؤثر هنر در انتقال پیام‌های دینی و اجتماعی اظهار کرد: معرفی زیبایی‌های اسلام و معارف دینی، به‌ویژه برای نسل جوان، نیازمند استفاده از ابزارهای نوین و زبان هنری جذاب است؛ چراکه هنر می‌تواند پیام را ماندگار، قابل فهم و اثرگذار به مخاطب منتقل کند.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به شعار این دوره از جشنواره با عنوان «بی‌تفاوت نباشیم» افزود: هدف اصلی این رویداد، مقابله با بی‌تفاوتی اجتماعی و ترویج واکنش درست، به‌موقع و مسئولانه نسبت به پدیده‌های مثبت و منفی جامعه است.

به گفته وی، این مصادیق صرفاً محدود به حوزه عبادات نیست و شامل حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و حتی سبک زندگی مانند رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از اسراف در مصرف آب، برق و انرژی، و مقابله با دروغ، غیبت، تهمت و شایعه می باشد.

دبیر بخش پادکست دومین  جشنواره بین المللی معروف بیان کرد: برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای اکران آثار شاخص در مدارس صورت گرفته و ۲۵اثر منتخب در مدارس و دو نوبت اکران ویژه برای دانش‌آموزان غیرایرانی اجرا می شود.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به بخش پادکست جشنواره بیان کرد: بخش پادکست جشنواره در قالب‌های مختلفی از جمله روایت، گفت‌وگو و نمایش رادیویی برگزار می‌شود و در بخش پادکست دانش‌آموزی، به نفرات اول تا سوم هر بخش جوایز برتر اهدا می‌شود و «نشان معروف» نیز به اثر برگزیده نهایی اهدا خواهد شد.

دبیر بخش پادکست دومین  جشنواره بین المللی معروف خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم این دوره از جشنواره، اکران گسترده و مردمی آثار است. آثار راه‌یافته به جشنواره در سینماهای استان قزوین از جمله سینما بهمن و سایر سالن‌های فرهنگی اکران می شوند. همچنین اکران ویژه برای دانش‌آموزان، دانشجویان، خانواده‌ها، مددجویان کمیته امداد، روشندلان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی پیش‌بینی شده است.

حجت الاسلام احمدی اظهارکرد: افتتاح رسمی اکران‌ها از روز شنبه ۱۱بهمن‌ماه ساعت ۱۰صبح در سینما بهمن آغاز و مراسم اختتامیه بخش پادکست، ۲۰بهمن‌ماه در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با حضور مسئولان ملی، بین‌المللی و استانی برگزار می شود.

کد مطلب 2174768

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار