جذب بیش از ۹هزار مشترک جدید گاز در قزوین

مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین از پذیرش بیش از ۹هزار مشترک جدید در شبکه گازرسانی استان تا پایان آذرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازقزوین؛ «احمد دانائی» مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: در ۹ماهه گذشته، ۹هزار و ۲۰۰مشترک جدید در سطح استان قزوین پذیرش شده و به شبکه گازرسانی استان اضافه شده‌اند.

وی با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های بهره‌برداری در این مدت افزود: طی این بازه زمانی، ۲هزار و ۲۵۰مورد تعمیرات ایستگاه‌های گاز و بیش از ۶۰۰مورد رفع نشتی گاز از ایستگاه‌ها در سطح استان قزوین انجام شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین همچنین از ثبت بیش از یک‌هزار و ۳۶۰مورد رفع نشتی درجه یک و بیش از ۱۸هزار مورد رفع نشتی درجه ۲ در سطح استان تا پایان آذرماه امسال، خبرداد.

مدیرگازقزوین.jpg

دانائی با اشاره به سایر اقدامات انجام‌شده تصریح کرد: در این مدت، بیش از ۷هزار و ۲۰۰مورد تعویض کنتور و رگلاتور، بیش از ۴۰۰مورد تعمیر و تعویض شیر گاز و همچنین بیش از یک‌هزار و ۲۰۰مورد جمع‌آوری، نصب و جابه‌جایی علمک در سطح استان انجام شده است.

وی  خاطرنشان کرد: در ۹ماه گذشته، هزار و ۷۵مورد تنظیم ایستگاه‌های CPS، حدود ۷۲۰مورد جمع‌آوری کنتور، هزار و ۳۴۰مورد باز و بست و تعویض کنتور، ۷۵۵مورد باز و بست فیلتر و هزار و ۱۶مورد سایت‌ویزیت، گریس‌کاری و بازدید شیرآلات در سطح استان قزوین انجام شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین در پایان با قدردانی از تلاش کارکنان واحد بهره‌برداری مرکز استان هدف از انجام این اقدامات را  گره‌گشایی از امور شهروندان و ارتقای سطح خدمات‌رسانی در حوزه گازرسانی عنوان کرد.

کد مطلب 2175075

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار