۰ نفر
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۸

جبهه پایداری آخرین سنگری است که یاران احمدی نژاد در آن پناه گرفته اند.

خلوص در اندیشه و عمل، ویژگی لایه های زیرین حامیان رئیس جمهور را تشکیل می دهد. همان هایی که در دورافتاده ترین نقاط کشور و مرکز برای رای آوردن چهره ای مردمی تلاش کردند و برای گذشتن از اسطوره شان لحظه ای درنگ نکردند. آنها پس از اردیبهشت 90 نقش آفرینان بازی حامیان رئیس جمهور مهرورز نبودند. ایــنـــجـــــا را مطالعه فرمایید.
آنها که به سرعت عاشق و واله سردار عدالت شده بودند وقتی دیدند شمشیرزدنهایشان آنها را از اصل داستان پرت کرده به خود آمدند. وقتی در برابر توجیه برخی سخنان و رفتارهای احمدی نژاد کم آوردند کم‌ کم رگه‌های انشعاب در آنها جان گرفت.
دیگر نمی خواستند توجیه‌گر رفتارها و مَنشی باشند که استدلالی برای آن نداشتند.
خانه نشینی چند روزه رئیس جمهور بهانه خوبی بود تا آنهایی که دچار تردید شده بودند آرایش نیروها را عوض کنند.
اگر تا پیش از آن رئیس جمهور به عنوان مجاهدی معرفی می شد که شبانه روز می دود و از پای نمی نشیند پس نباید خیلی به او خرده گرفت، پس از خانه‌نشینی، حامیان فهمیدند که زیر پرچم عمار نبوده اند.
جبهه پایداری، با بهانهِ مقاومت حامیان رئیس جمهور نهم بر اصولی که به خاطر آن خاطره «3تیر 84» را آفریده‌اند و تقریبا با «هیچ» برنده انتخاباتی شدند که شاید چند سال قبل از آن فکرش را هم نمی کردند شکل گرفت.
اما این بار این جبهه نه از پایین که از بالا جوشید و همین باعث شد که سامانه ای برای تثبیت قدرت و بازآفرینی آن برای آینده ای نه چندان دور باشد؛ تاکتیکی که خیلی زود در عین ناباوری رنگ و رو باخت.  ایــــنــــجـــــا را هم مطالعه فرمایید. پایداری از آغاز با برگزیدن صفت «جبهه» بر یک دست نبودن خود صحّه گذاشت تا ائتلافی نانوشته میان حامیان از جان گذشته رئیس جمهور باشد که در دوره فعلی باید نقش اپوزسیون را بازی کنند.

اما «چه تاکتیکی» و «چرا» به نتیجه نرسید؟
چگونه می شود تصور کرد یکی از معدود چهره های حلقه اول یاران رئیس جمهور که در حکم دست راست محمود احمدی نژاد و رفیق روزهای سخت - وزیر کشور دولت نهم، وزیر رفاه و تامین اجتماعی دولت دهم – بود اختیار جبهه منتقدان امروزِ[بخوانید حامیان سابق] رئیس جمهور را به دست بگیرد و آخرین امضا را برای قرار گرفتن اسم نامزدها در لیست جبهه پایداری بزند؟
بازآفرینی قدرت حامیان سرخورده محمود احمدی نژاد هدفی بود که جبهه پایداری نتوانست به آن دست یابد. ناکامی در کسب کرسی هایی به نام حامیان پیشین رئیس جمهور که نقدشان با کمرنگ شدن نقش مشایی بی جان می شود مقدمه ای بود که به نتیجه مطلوب و کارگشا نرسید. لذا لازم بود تا با جبهه بندی جدید، صحن مجلس به میدانی برای مبارزه ای به منظور احیای جریان مغلوب تبدیل شود. دکتر غلامعلی حدادعادل کاتالیزوری بود که انتخاب او به عنوان رئیس مجلس نهم می توانست احیاگر حامیان دیروز رئیس جمهور باشد. آنها اینگونه با عوض کردن خط حرکت و ترمیم نزاع های انتخاباتی جبهه متحد – پایداری که در رقابت های انتخاباتی به اوج خود رسید محمل مطمئنی را نیز برای سامان دهی به یاران اصیل احمدی نژاد سامان می دادند و از فروپاشی جبهه حامیان رئیس جمهور جلوگیری می کردند.
با مقدمه بالا می خواهم به این برسم که شکست جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم مقدمه ای برای حاشیه نشین کردن حامیان اصیل احمدی نژاد و یا تحرکی جدید برای بالفعل نگه داشتن آنها است.  آنها با «تاکتیک پایداری» که مخلوق یار دیرین رئیس جمهور است نتوانستند لشکرشان را سامان دهند و خود را در فشای سیاسی کشور نشان دهند.

جبهه پایداری با اعلام موجودیت خود و اصرارش بر گذشتن از احمدی نژاد نشان داد می خواهد مستقل حرکت کند، استقلالی که با محصولی در راس سامانه تصمیم‌ساز غیرواقعی به نظر می آید.

این طیف حالا باید فکر تازه ای برای چند ماه آینده داشته باشند چرا که با از رونق افتادن سکهِ یارانِ دیروز، باید چهره‌های جدیدی رونمایی شود تا سوخت آینده سفینه احمدی نژاد شوند.
آنها این روزها ناکام از انتخابات مجلس نهم و هیات رئیسه آن باید برای ماندن و موثر بودن فکری کنند. یا باید با موج سواری بر حاشیه ها در تیتر قرار بگیرند و یا با درانداختن بازی جدید خود را تا چند ماه دیگر تازه نگه دارند تا بتوانند حرفی برای ریاست جمهوری یازدهم داشته باشند.

کد خبر 217509

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    43 12
    احمدي نزاد نيامده که برود. آمده که بماند
    • مهرورز IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
      8 47
      ماندن احمدی نژاد به هر قیمتی نیست. او اخلاق و قواعد سیاست را به خوبی می داند
  • بدون نام IR ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    17 0
    البته با نظر بالا موافقم اما موضوع این نیست که احمدی نژاد دوست دارد که چه بشود و باید دید چه می تواند برای ماندن در فضای سیاسی انجام دهد.
    • بدون نام IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
      11 28
      احمدی نژاد نشان داده که همیشه کارهای خارق العاده انجام می دهد
  • بدون نام IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    16 1
    مثلاً داریم نقد میخونیم!!!
    • بدون نام IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
      2 0
      دیگه. شما قبول کن نمی خوای خودت بنویس جانم نقد نوشتن دل می خواد
  • بدون نام IR ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    15 0
    پیدا می کنند حرفی برای گفتن پیدا می کنند توی مملکت ما تا دلت بخواد می شه حرف زد و مسئله درست کرد و حاشیه ساخت آن قدر که به کمک اش می شود همه ی پست های کشور را قبضه کرد کافیه یکی قواعد بازی را بداند یعنی در اصل بکشند آن وقت است که...
    • بدون نام IR ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
      0 0
      حاشیه رو برای اصل میسازند نه برای حاشیه!!
  • بدون نام IR ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    7 41
    احمدی نژاد همه قواعد سیاست را بهتر از هر فرد دیگری می داند
    • بدون نام IR ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
      26 2
      شما ایران زندگی می کنی؟ واقعیت های ایران را می دانی؟
  • بدون نام IR ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    13 2
    تحلیل جالبی است. تا به حال به وضعیت حامیان احمدی نژاد پرداخته نشده بود
  • بدون نام IR ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    9 58
    ریاست جمهوری زیبنده احمدی نژاد است
  • بدون نام IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۶
    9 49
    هاشمی خطاهای زیادی داشت و خاتمی پر از اشتباه بود ولی احمدی نژاد با استفاده از تجربه آنها سیاست ورزی کرد. این است که همه را برای رسیدنبه اهدافش مورد بهره برداری قرار می دهد
    • بدون نام IR ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
      1 2
      شما چند سالته؟ 20سال دیگه لطفاً، 20سال دیگه!
    • بدون نام IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰
      3 4
      اين هنر احمدي نژاد است که از تجربه گذشتگان استفاده مي کند
  • کوروش IR ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    0 4
    اینم یه حرفیه.تعریف و تمجید از احمدی نزاد هم دل خوش میخواد.بلا از این بدتر نمیشه
  • باكي IR ۰۲:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    2 1
    بسم الله/اينكه پايداري توانست تمام نماينده هاي مجلس هشتم در ليستش را دوباره به مجلس بفرستد يعني در رقابت با ساكتين فتنه پيروز شد.3تير را فراموش نكرده ايم كه همه فكر ميكردند آقاي رفسنجاني رييس ميشوند ولي مردم انقلابي بودنشان را ثابت كردند.
  • بدون نام A2 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    2 0
    این نقد نیست تفسیر شما از تلقیات شخصی و درونی شماست که با واقعیات خیلی فاصله داره.تا زمانی که با عینک خصومت ودشمنی به همه مسائل بنگرید نمی توانید تحلیل جامع وصادقی داشته باشید.شما تا تحلیلگر شدن فاصله خیلی زیادی داری.
  • حسین IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    0 4
    این احمدی نژاد همان احمدی نژاد 3 تیر 84 است. نه سیاستش فرقی کرده نه استراتژی نه تفکرات نه عقاید. بلکه اکنون که نتیجه سیاست های اشتباهش آشکار شده عده ای سعی می کنند از او فاصله بگیرند و بگویند که بله ما از اول هم منتقد ایشون بودیم. اما خیلی ها همان اویل نسبت به این سیاست ها هشدار داده بودند اما کسی توجه نکرد.
  • بدون نام IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    1 2
    این بوی نفتی که اقای رییس جمهور سر سفره ما آورد داره ما را خفه می کنه چقدر زیباست سیاستهای پولی دولت ایشان
  • مهدی IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
    4 4
    آقای احمدی نژاد مرد کار و تلاش و خدمت و ولایی است و همه سعی خود را می کند تا ملتمان در رفاه و کشورمان در بالاترین نقطه اوج خود برسد اما چه بگویم از دشمنیهای خارجی و داخلی یک لحظه نمی گذارند خارجی ها که تکلیفشان مشخص است و جز دشمنی کاری بلد نیستند اما از داخلی ها که دائم دم از ولایت و آقا، آقا می کنند اما یک زره از بیانات مقام معظم رهبری جامه عمل نمی پوشانند و همه اش چوب لای چرخ دولت می گذارند. اما مجلس از اینکه بیاید به دولت کمک کند و راه را برای اجرای کارها راحت تر کند، بدتر مشکل سازی می کند و بعضی ها علناً شمشیر را از رو بسته اند. اما زهی خیال باطل که که احمدی نژاد از نژاد احمد است و همه کارها را به خوبی به پایان می رساند انشاء الله.
  • بدون نام US ۰۳:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰
    2 5
    احمدی نژاد مردم رو با طرح هاش سرگرم کز از کارت سوخت بگیر تایارانه ها از طرفی با سیاست خارجی بدش اقتصاد رو به زانو در آورده. چرا باید من مردم همچین ظلمی رو تحمل کنم