مجاهدی: سیستم دچار فلج تصمیم‌گیری و سندروم اوتیسم شده است / خیر عمومی به خیر خصوصی تبدیل شده است

یک استاد علوم سیاسی گفت: نحوه توزیع منابع در بودجه نشان می‌دهد که تعریف «خیر عمومی» تا چه حد محدود و به «خیر خصوصی» تقلیل یافته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمهدی مجاهدی استاد علوم سیاسی، در بخشی از میزگرد خبرآنلاین برای بررسی حوادث دی ۱۴۰۴ گفت: حکومت دچار نوعی «سندروم اوتیسم» شده است؛ به این معنا که در خود فرورفته، تکرارگو شده و توانایی برقراری ارتباط معنادار با واقعیت‌های اجتماعی را از دست داده است.

مجاهدی تصریح کرد: وقتی حکومت حتی پس از تصمیم‌گیری‌های سخت، قادر به اجرای مؤثر آن‌ها نیست و نمی‌تواند پیام جامعه را دریافت کند، عملاً دچار فلج سیستمی شده است.

این تحلیلگر سیاسی همچنین سند بودجه را آینه تمام‌نمای فروپاشی قرارداد اجتماعی دانست و گفت: نحوه توزیع منابع در بودجه نشان می‌دهد که تعریف «خیر عمومی» تا چه حد محدود و به «خیر خصوصی» تقلیل یافته است.

۳۱۲۱۱

کد مطلب 2175852

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین