امید نظری در گفت وگو با سایت فدراسیون فوتبال و در پاسخ به اين سوال كه عکس العمل خانوادهاش نسبت به دعوت وي به تیم ملی ایران چه بوده است؟ گفت: این اتفاق باعث خوشحالی و افتخار پدر من شد، چون همانطور که میدانید او متولد ایران است. من و خانواده راجع به پیوستنم به تیم ملی فوتبال ایران صحبت کردیم و همگی به این نتیجه رسیدیم که این یک موقعیت عالی برای من است. پدرم همیشه درباره فرهنگ و آداب و رسوم ایران با من صحبت می کرد، و من با اشتیاق منتظرم که خودم از نزدیک شاهد این مسائل باشم.
وي در ادامه درباره برخورد بازیکنان و کادر فنی تیم ملی با وي در اردوي تركيه هم اظهار كرد: همه آنها بسیار مهربان هستند و با آغوش باز از من استقبال کردند. من درون و بیرون زمین احساس خیلی خوبی دارم، و با رابطهای که با بقیه هم تیمیهایم پیدا کردهام زبان فارسی من روز به روز در حال پیشرفت است.
نظري در پاسخ به اين سوال كه به نظر او دعوت به تیم ملی ایران در آیندهاش چه تاثیري خواهد داشت؟ گفت: فقط زمان می تواند پاسخگوی این سوال شما باشد. در حال حاضر من تمامی تمرکز خود را برای کمک به تیم ملی گذشتهام. ضمنا بسیار مشتاقم که از بازیکنان بسیار خوبی که در کنار آنها بازی میکنم مسائل جدیدی یاد بگیرم.
مليپوش دورگه فوتبال ايران همچنين با بيان اين كه ايران به طور قطع به جام جهاني برزيل راه خواهد يافت، به سايت فدراسيون فوتبال گفت: ما بازیکنان بسیار خوبی داریم. هم بازیکنان با تجربه و هم بازیکنان جوان و با استعداد، که همگی آنها به قدرت مدیریت کارلوس کروش اعتماد کامل دارند. شما به وضوح می توانید شاهد پیشرفت تیم ما پس از هر جلسه تمرین باشید. من می توانم به شما بگویم که همه ما برای صعود به جام جهانی برزیل همدل و متحد هستیم .
نظري در پايان در پاسخ به اين سوال كه به عنوان اولین ایرانی که از کشور سوئد به تیم ملی ایران دعوت شده، چه حسی دارد؟ اظهار كرد: من تا به حال راجع به این مساله فکر نکرده بودم، اما الان که شما این سوال را میپرسید، میتوانم بگویم که باعث افتخار من است که بتوانم نماینده کشوری که پدرم در آن متولد شده است یعنی ایران باشم.
4141
نظر شما