ذخایر مطمئن گندم مازندران برای بیش از سه ماه

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: خوشبختانه در حال حاضر، ذخایر گندم استان به اندازه مصرف بیش از سه ماه در مراکز ذخیره‌سازی موجود است.

به گزارش خبرآنلاین از بابلسر، سید محمد جعفری در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بابلسر با اشاره به وضعیت تامین گندم در استان اظهار داشت: تأمین پایدار گندم مهم‌ترین مأموریت این اداره‌کل است و خوشبختانه در حال حاضر، ذخایر گندم استان به اندازه مصرف بیش از سه ماه در مراکز ذخیره‌سازی موجود است.

وی افزود: حدود ۹۰ درصد این ذخایر، گندم وارداتی با کیفیت بالا است که از نظر کیفی، شرایط مطلوبی برای تولید نان بربری به‌عنوان نان غالب استان مازندران فراهم می‌کند.

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به تاکیدات استاندار مازندران و دغدغه مندی ایشان بر لزوم تشدید نظارت‌ها در حوزه آرد و نان، تصریح کرد: گزارش‌های استخراج‌شده از سامانه نانینو نشان می‌دهد که تخلفات متعددی از سوی برخی نانوایی‌ها صورت می‌گیرد و این موضوع ضرورت افزایش جدیت دستگاه‌های نظارتی در سطح شهرستان‌ها را دوچندان می‌کند.

وی همچنین تأکید کرد: با تعطیلی‌های خودسرانه نانوایی‌ها باید برخورد قاطع صورت گیرد، چرا که عدم پخت نان و فروش آرد با قیمت‌های بالاتر، موجب نارضایتی عمومی، کاهش عرضه نان و ایجاد صف‌های طولانی خواهد شد.

جعفری بر لزوم تشدید نظارت بر قیمت نان، به‌ویژه نان‌های کنجدی، تأکید کرد و گفت: هرگونه افزایش قیمت و فروش نان با قیمت بالاتر از نرخ مصوب، تخلف محسوب شده و باید با آن برخورد قانونی صورت گیرد.

در ادامه این جلسه، قربانعلی ولی‌زاده فرماندار بابلسر با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر عملکرد نانوایی‌ها اظهار داشت: رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان نسبت به نظارت بیشتر بر واحدهای خبازی اقدام نماید و هیچ اغماضی با عدم پخت و گران فروشی نان نشود.

وی افزود: دستگاه‌های متولی موظف‌اند با هرگونه تخلف در حوزه آرد و نان برخورد جدی و قانونی داشته باشند.

در پایان جلسه نیز مسائل و مشکلات موجود در حوزه آرد و نان شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و تأکید شد که ارتقای نظارت بر کیفیت نان و عملکرد نانوایی‌ها، نقش مهمی در کاهش نارضایتی عمومی و تأمین آرامش بازار خواهد داشت.

کد مطلب 2177775

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار