کنایه سنگین جمعه‌ای به شمخانی: به وظیفه محوله بپردازید تا دوباره غافلگیر نشوید

روح‌الله جمعه‌ای، فعال رسانه‌ای، در توییتی خطاب به علی شمخانی با اشاره به کنار گذاشته شدن او از پرونده‌های مهم سیاسی و امنیتی از جمله پرونده هسته‌ای، از شمخانی خواست به مسئولیت جدید خود در شورای دفاعی کشور بپردازد و نسبت به تقویت بنیه دفاعی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روح‌الله جمعه‌ای، فعال رسانه‌ای اصولگرا، در توییتی خطاب به علی شمخانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی به نقش او در ساختار جدید دفاعی کشور اشاره کرد و نوشت: «آقای شمخانی سلام ، مدتهاست پرونده های مهم سیاسی و امنیتی کشور از جمله هسته‌ای از شما گرفته شده است و عضو شورای دفاعی کشور شده اید. معمولا هم مسئولان دفاعی و نظامی کمتر حرف می زنند و بیشتر عمل می کنند.»

وی افزود: «لطفا به وظیفه محوله پرداخته و بنیه دفاعی کشور را تقویت کنید تا مانند اولین شب جنگ ۱۲ روزه غافلگیر نشویم و شما هم بین زمین و آسمان معلق و مجبور به استفاده از دستگاه کمک تنفس نشوید!»

کنایه سنگین جمعه‌ای به شمخانی: به وظیفه محوله بپردازید تا دوباره غافلگیر نشوید

31216

کد مطلب 2177876

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین