لبنان از اسرائیل به دلیل تخریب مزارع و زمین‌های کشاورزی شکایت می‌کند

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که اقداماتی برای ارائه شکایت جدید علیه اسرائیل به شورای امنیت انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال دستور جوزف عون، رئیس جمهور لبنان به وزارت خارجه این کشور، برای جمع آوری مستندات لازم جهت شکایت از رژیم صهیونیستی به خاطر تخریب زمین‌های کشاورزی لبنان، این وزارتخانه اعلام کرد که در پی دستورالعمل‌های رئیس جمهور، اقدامات لازم برای مستندسازی حملات اسرائیل شامل پاشیدن مواد سمی به زمین‌های کشاورزی و باغ‌های لبنان در چندین روستا آغاز شده است.

بنابر روایت تسنیم، وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: با وزارتخانه‌های کشاورزی، محیط زیست و بهداشت عمومی و همچنین نهادهای علمی و تحقیقاتی مربوطه برای تهیه یک پرونده جامع علمی و حقوقی که این تخلفات جدی را مستند می‌کند، هماهنگی خواهیم کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است که این پرونده شامل «شناسایی ماهیت مواد مورد استفاده و تأیید انطباق آنها با قوانین بین‌المللی با مقایسه این مواد با فهرست مواد ممنوعه بین‌المللی تحت توافق‌نامه‌ها و معاهدات بین‌المللی مربوطه» خواهد بود.

این وزارتخانه تصریح کرد که پس از تکمیل این مستندات، وزارت امور خارجه شکایت رسمی علیه اسرائیل را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد کرد.

در پی اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در پاشیدن سم به زمین‌های کشاورزی جنوب لبنان برای از بین بردن این زمین‌ها و جلوگیری از رشد گیاهان و محصولات، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان دیروز در سخنانی اعلام کرد که پاشیدن سم توسط هواپیماهای اسرائیلی بر روی زمین‌ها و باغ‌های چندین روستای مرزی در جنوب لبنان، اقدامی تجاوزکارانه و نقض آشکار حاکمیت لبنان است.

وی در ادامه از وزارت خارجه لبنان خواست با همکاری وزارتخانه‌های کشاورزی، محیط زیست و بهداشت عمومی، پرونده‌ای مستند تهیه کنند تا برای اتخاذ تمام اقدامات قانونی و دیپلماتیک لازم برای مقابله با این تجاوز آماده شوند و شکایات خود را به مجامع بین‌المللی مربوطه ارائه دهند.

بعد از گزارش یونیفل (نیروهای موسوم به حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان) درباره حمله سم پاش‌های اسرائیلی به زمین‌های کشاورزی در جنوب لبنان، دیروز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بعد از آنکه ارتش اسرائیل با استفاده از هواپیماهای سم پاش زمین‌های کشاورزی جنوب لبنان را مورد تخریب قرار داده، نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد مستقر در این منطقه موسوم به یونیفل به این اقدام اعتراض کردند.

با این حال منابع آگاه در ارتش اسرائیل به این رسانه خبر دادند که همچنان به از بین بردن پوشش گیاهی جنوب لبنان ادامه خواهد داد.

در چارچوب این طرح، هواپیماهای سم پاش اسرائیلی به طور مستمر مناطق مرزی در عمق خاک لبنان را با سموم مختلف سمپاشی می‌کنند تا مانع رشد گیاه در آن شوند، امری که حتی باعث خشم نیروهای یونیفل هم شده و آن را ناقض قطعنامه ۱۷۰۱ اعلام کرده اند.

این سم پاشی در مناطق نزدیک به خط آبی انجام شد و ارتش اسرائیل (با کمال وقاحت) به نیروهای حافظ صلح دستور داد که از آنجا دور شوند و پناه بگیرند.

۲۱۹/۴۲

کد مطلب 2178035

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین