محمد صدر: حتما باید مذاکره کنیم/ امام مصلحت را این دیدند که قطعنامه را بپذیرند و ایران را نجات دادند/ لازم نیست همیشه این مذاکره و تماس با دوستان باشد

محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: یکی از اشتباهاتی که بعضی دوستان می‌کنند این است که نمی‌دانند سیاست خارجی یعنی مذاکره، ارتباط و تماس؛ و لازم نیست همیشه این مذاکره و تماس با دوستان باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه امام با پذیرش قطعنامه ایران را نجات دادند، گفت: یکی از اشتباهاتی که بعضی دوستان می‌کنند این است که نمی‌دانند سیاست خارجی یعنی مذاکره، ارتباط و تماس؛ و لازم نیست همیشه این مذاکره و تماس با دوستان باشد.

بنا بر روایت جماران، مشروح سخنان صدر را در ادامه می‌خوانید؛

*در دنیا این جا افتاده که بالأخره باید در مورد مسائل مختلف ارتباط داشت، مذاکره انجام داد و در جهت منافع ملی کشور کار کرد. بنابراین حتما باید مذاکره انجام شود تا از این طریق ان شاء الله منافع جمهوری اسلامی، مردم و کشور ایران تأمین شود.

*تجربه ما از پایان جنگ و تصمیم‌گیری حضرت امام خیلی می‌تواند راهنمای ما باشد. در آن زمان امام به صورت جدی معتقد بود که باید جنگ تا نابودی صدام ادامه داشته باشد. ولی در یک مقطع زمانی مجموعه گزارشاتی در ابعاد سیاسی، نظامی و اقتصادی بود، این اطلاعات به امام رسید که خوب است جنگ ادامه پیدا نکند.

*اگر امام قطعنامه را نپذیرفته بود و از دنیا رفته بود، ایران هم از بین می‌رفت. چون بعد از آن جنگ داخلی و اختلاف‌نظرها ادامه داشت و از آن طرف صدام و گروه‌های دیگر هم بودند. بنابراین، امام مصلحت را این دیدند که قطعنامه را بپذیرند و ایران را نجات دادند؛ یعنی نه فقط جمهوری اسلامی، ایران.

*در واقع باید بررسی کرد که آیا شرایط ما همان شرایط هست یا نیست؟ اگر همان شرایط هست، باید همان طور که امام عمل کردند، الآن هم باید عمل شود.

*آمریکایی‌ها حق اظهارنظر در زمینه مسائل داخلی ندارند و اینجا جمهوری اسلامی است که تصمیم می‌گیرد با مردم چه کار کنند. به هیچ وجه آنها چنین حقی را ندارند و خوب است که ترامپ به فکر مردم خودش باشد. تظاهراتی که مرتب در داخل آمریکا هست، نشان می‌دهد که ایشان موفق نیست و آخرین آمارگیری‌ها در آمریکا هم نشان می‌دهد که میزان محبوبیت ترامپ الآن بسیار پایین آمده است.

*یکی از اشتباهاتی که بعضی دوستان می‌کنند این است که نمی‌دانند سیاست خارجی یعنی مذاکره، ارتباط و تماس؛ و لازم نیست همیشه این مذاکره و تماس با دوستان باشد. در دنیا این جا افتاده که بالأخره باید در مورد مسائل مختلف ارتباط داشت، مذاکره انجام داد و در جهت منافع ملی کشور کار کرد. بنابراین، حتما باید مذاکره انجام شود تا از این طریق ان شاء الله منافع جمهوری اسلامی، مردم و کشور ایران تأمین شود.

31216

کد مطلب 2178252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین