۰ نفر
۱۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۴

مردی مسن ناگهان جلو غرفه‌ یک کتاب‌فروشی در محله‌ که‌دولاتورنل پاریس جان می‌بازد. هیچ‌کس نمی‌داند آقای بووه واقعاً کیست! این مرد عجیب‌وغریب که با وجود ثروت کلانش در یک خانه‌ اجاره‌ای ساده زندگی می‌کند چه رازی پس پرده دارد؟


به گزارش خبرآنلاین، «خاکسپاری آقای بووه» یکی از عجیب‌ترین رمان‌های «ژرژ سیمنون» با ترجمه‌ «پریسا رضایی» در مجموعه‌ «جهان سیاه» نشرچشمه منتشر شد.


ناشر در توصیف کتاب نوشته است: «این‌بار خبری از کارآگاه «مِگره» نیست، حتی قتلی هم رخ نداده است اما با همه‌ این‌ها «خاکسپاری آقای بووه» یکی از مشهورترین رمان‌های پلیسی‌ است که تا امروز منتشر شده است.

 

مردی مسن ناگهان جلو غرفه‌ یک کتاب‌فروشی در محله‌ که‌دولاتورنل پاریس جان می‌بازد. هیچ‌کس نمی‌داند آقای بووه واقعاً کیست! این مرد عجیب‌وغریب که با وجود ثروت کلانش در یک خانه‌ اجاره‌ای ساده زندگی می‌کند چه رازی پس پرده دارد؟ چرا از زندگی پرزرق‌وبرق خود دست کشیده و به شخصیت‌ یک بازنشسته‌ ساده و گم‌نام درآمده است؟ ژرژ سیمنون در این کتاب گام‌به‌گام از زندگی پررمزوراز آقای بووه پرده برمی‌دارد و این معمای مهیج را با نیروی اسرارآمیز قلم‌پردازی خود حل می‌کند.

 

این مرده‌ عجیب پاریس را به‌هم می‌ریزد، مردی که تا زنده بود تنها زن سرایدار و پسربچه‌ همسایه‌ روبه‌رویی و یک ولگرد الکلی با او احوال‌پرسی می‌کردند، اما وقتی قلب مردی که همسایه‌ها به‌ نام آقای بووه می‌شناختندش، می‌ایستد، آدم‌هایی از چهارگوشه دنیا سر می‌رسند و می‌خواهند رازهایی را برملا کنند.

 

او این‌بار هم تنها به خلق یک رمان مهیج بسنده نمی‌کند، آقای بووه و سرنوشتش درنگی است بر معضلات بشری و روابط در آستانه‌ فروپاشی آدم‌ها. سیمنون در گفت‌وگوهایش هم به این نکته اشاره کرده بود، او می‌گفت: «ترس از تنهایی بزرگ‌ترین هراس زندگی‌ام است.» و قهرمان مرده‌ داستان «خاکسپاری آقای بووه» جلوه‌ای است از این تنهایی و عزلت‌نشینی ناشی از جبر زمانه.

 

ژرژ سیمنون در سال 1903 در بلژیک به دنیا آمد و در فرانسه زندگی کرد. بسیاری از آثارش با نقش‌آفرینی شخصیتی به نام «کارآگاه‌ مگره» نوشته شد و او توانست نام خود را به عنوان یکی از پرکارترین نویسندگان جهان، به یادگار بگذارد. بیش از 200 رمان و تعداد قابل توجهی داستان کوتاه از سیمنون بر جای مانده که اغلب آن‌ها مورد استقبال قرار گرفته‌اند و همچنان در کشورهای مختلف جهان منتشر می‌شوند.

 

برخی معتقدند سیمنون قادر بود روزانه بین شصت تا هشتاد صفحه داستان بنویسد و بااین‌حال، خلاقیت را در داستان‌نویسی‌اش فراموش نکند. او داستان‌هایش را با زبانی ساده می‌نویسد و دیالوگ بین شخصیت‌ها، بخش زیادی از داستان‌نویسی‌اش را تشکیل می‌دهد. در داستان «خاکسپاری آقای بووه» هم این ویژگی به چشم می‌خورد. مخاطب بخش بیشتر اطلاعات خود را از طریق دیالوگ‌ میان شخصیت‌ها به دست می‌آورد؛ دیالوگ‌هایی که در بسیاری از مواقع کوتاه و گاه یک‌کلمه‌ای هستند.

 

این رمان خواندنی با قیمت 4700 تومان منتشر شده است.

 

 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب کافی است با شماره 20- 88557016 تماس بگیرند و سفارش خود را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. هموطنان سایر شهر‌ها نیز با پرداخت هزینه پستی ارسال، می‌توانند تلفنی سفارش خرید بدهند.

6060

کد خبر 217921

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =