شتاب توسعه زیرساخت دیجیتال در خرم‌آباد با عملیات گسترده حذف کابل‌های مسی

معاون شبکه مخابرات منطقه لرستان و جمعی از  مدیران  منطقه سری دوم  کابل مسی پروژه برگردان فیبر ملی در مرکز قائم(عج) و امام(ره) مخابرات شهرستان خرم آباد برگردان شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،داوودی در این رابطه افزود:  سری دوم  کابل مسی ۶۰۰ ،  ۱۸۰۰ و ۲۴۰۰ زوج (شماره ۴ و ۱۰ ) پروژه برگردان فیبر ملی در مرکز قائم(عج) و امام(ره) با تلاش جهادی همکاران حوزه معاونت شبکه ،  مدیریت شهرستان خرم آباد ، روسای مراکز و ناظرین و پیمانکاران جمع آوری و با شبکه فیبر نوری برگردان شد.

مهندس داوودی معاون شبکه در حاشیه عملیات جمع آوری کابل های TOT گفت : این اقدام در راستای حذف شبکه کابل مسی و جایگزین فیبرنوری وتوسعه ارتباطات در شهر خرم آباد محسوب می شود .

داوودی اظهار داشت : این اقدام بخشی از برنامه گسترده برای توسعه زیرساخت فیبر نوری در منطقه است.

شتاب توسعه زیرساخت دیجیتال در خرم‌آباد با عملیات گسترده حذف کابل‌های مسی

معاون شبکه مخابرات منطقه لرستان با اشاره به مشکلات کابل‌های مسی از جمله فرسودگی، اختلالات مکرر، هزینه بالای نگهداری و آسیب‌پذیری در برابر سرقت، تصریح کرد: حذف این کابل‌ها گامی مؤثر برای ارتقای پایداری و کیفیت خدمات مخابراتی به شهروندان است.

گفتنی است این اقدام با هدف برگردان بیش از ۲۰۰۰ مشترک در خیابان انقلاب و خیابان علوی صورت گرفت و نقش مهمی در بهبود کیفیت و پایداری خدمات ارتباطی این منطقه خواهد داشت.

48

کد مطلب 2181317

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =

آخرین اخبار