ایسنا نوشت:

قطع یک درخت در بخشی از "مادی نیاصرم" حد فاصل خیابان "چهار باغ" و "شمس آبادی"، در شهر اصفهان، جمعه گذشته موجب اعتراض ساکنان این خیابان شد.
به گفته شاهدان عيني، افرادی که خود را ماموران شهردای معرفی کرده‌اند علت قطع يك درخت در این منطقه را پوسیدگی بیان کرده‌اند اما آثار پوسیدگی تنها در یکی از درختان مشاهده شده است.
اعتراض ساکنان این محل بیشتر در مورد قطع درختی است که عمر آن را 400 سال تخمین می‌زنند.
سعيد مصطفوي"، یکی از اهالی این محله به خبرنگار ایسنا می‌گوید: پس از قطع کردن این درخت که بیش از 20 متر طول داشت هیچ اثری از پوسیدگی در آن دیده نشد. تمامي برگ‌هاي درخت سبز بود اما ماموران شهرداري بدون توجه به سرسبزي آن، درخت را قطع كردند.

هم‌چنين "محمد ناظمي"، يكي ديگر از شهروندان مي‌گويد: ماموران شهرداري در مقابل اعتراض ساكنان محل تنها به پوسيدگي درخت اشاره كردند. اگر درخت پوسيده بود پس چرا هيچ اثري از پوسيدگي بر تنه آن مشهود نبود و برگ‌هايش سبز بود؟!

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان در این خصوص به خبرنگار ايسناي منطقه اصفهان گفت: درختی که در "مادی نیاصرم" قطع شده "سپیدار" است که نهایتا 40 سال عمر داشته است.

داریوش فتحی با اشاره به این‌که درختان سپیدار پس از 40 سال از درون می‌پوسند و این درخت نیز مانند سایر درختانی که قطع شده‌اند پوسیده بود، اظهار کرد: اگر این درختان قطع نشود موجب بروز حادثه خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه سه سال پیش سقوط یکی از این درختان در خیابان مشتاق موجب کشته شدن یک کودک شد، ادامه داد: تمام درختان سطح شهر توسط سازمان پارك‌ها و فضاي سبز اصفهان، بررسي و در صورت وجود علایم پوسیدگی قطع می شوند.
301301

کد خبر 218687

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین