ایسنا نوشت:

 کارشناس نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا، کنگر نخورند.

صدیقه پیروان با اشاره به خواص کنگر گفت: کنگر گیاهی خودرو با برگ‌هایی شبیه کرفس است و علاوه بر اینکه منبع پتاسیم است، طبیعتی گرم و خشک دارد به همین علت توصیه می‌شود که کنگر همراه با ماست مصرف شود.

وی ادامه داد: کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌ کننده غذاست و علاوه بر آن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش نیز می‌شود.

پیروان درباره خواص درمانی کنگر یادآور شد: کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم‌ خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند. همچنین به علت دارا بودن ماده‌ای به نام سینارین باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود.

وی در پایان با بیان این که خوردن کنگر برای افراد مبتلا به ناراحتی کلیه و همچنین زنان باردار مناسب نیست، افزود: با توجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه‌ صفرا می‌شود، توصیه می‌شود افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا از خوردن کنگر صرف‌نظر کنند.

301234
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 218862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =