مذاكرات اسلام آباد

استاندار اردبیل: خدمت‌رسانی به مردم اولویت مدیریت استان است

استاندار اردبیل در تماس تلفنی با معاون اول رئیس جمهور گفت: خدمت‌رسانی به مردم خط قرمز مدیریت استان اردبیل بوده و دولت به معنای واقعی پای کار مردم انجام وظیفه می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در تماس تلفنی با  محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: طبق روال قبلی قرارگاه اقتصادی استان با موضوعات مهم، روزانه به ‌صورت مرتب با مدیریت فرمانداران در شهرستان‌ها و حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شده و با نظارت کامل همه واحدهای تولیدی و اقتصادی، بدون وقفه در استان با روال عادی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تأمین اقلام اساسی و استراتژیک از جمله سوخت و آرد مورد نیاز انجام شده و واحدهای تولیدی علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، نیازمندی‌های سایر استان‌های کشور را نیز در وضعیت فعلی انجام می‌دهند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه تعامل خوب و مناسب بین تمام ارگان‌ها برقرار است، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی طبق دستورالعمل با 50 درصد حضور کارکنان فعالیت می‌کنند و برگزاری مرتب جلسات شورای تأمین، مدیرت بحران و پدافند غیرعامل برای مدیریت استان و تأمین امنیت دارای اهمیت بوده است.

امامی یگانه گفت: ما شاهد حضور مسافران و میهمانان زیادی از اقصی نقاط کشور به ‌ویژه تهران در استان اردبیل هستیم که طبق آمار، تاکنون بیش از60 هزار خودرو و بالای 300 هزار نفر وارد استان شده‌اند.

‌وی در ادامه خاطرنشان کرد: رصد مستمر بازار و تأمین اقلام اساسی با چندین اکیپ بازرسی و به‌ صورت میدانی انجام می‌شود.

استاندار اردبیل در ادامه گزارش خود به معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: در راستای خدمت‌رسانی به مردم با برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا با ارائه تخفیفات لازم به میهمانان و اهالی استان، راه‌اندازی 14 روستابازار و تأمین میوه شب عید با برنامه‌ریزی منظم انجام می‌شود.

امامی یگانه بیان کرد: خدمت‌رسانی به مردم، خط قرمز مدیریت استان بوده و دولت به معنای واقعی پای کار مردم انجام وظیفه می‌کند.

وی با اشاره به فعال بودن همه شعب بانک‌های عامل و ارائه خدمات به مردم یادآور شد: بانک‌های عامل مکلف هستند با تمام توان در ارائه خدمات بانکی به اهالی استان اردبیل تلاش کنند.

استاندار اردبیل: خدمت‌رسانی به مردم اولویت مدیریت استان است

معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز در این تماس تلفنی، با تقدیر از زحمات استاندار اردبیل تصریح کرد: با برنامه‌ریزی و همدلی تمامی دستگاه‌های اجرایی، استان اردبیل در خدمت‌رسانی به مردم و مسافران خوب عمل کرده و باید این روند را با حضور در میدان ادامه دهند.

محمدرضا عارف گفت: جا دارد به تمامی نیروهای استان اردبیل خداقوت عرض کنم که با حمایت و همدلی مردم همیشه در صحنه و مسئولان صدیق نظام، از این شرایط حساس عبور خواهیم کرد.

کد مطلب 2193544

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =

آخرین اخبار