مذاكرات اسلام آباد

آمار شهدای دانش آموز، زنان و معلمان در جنگ از زبان سخنگوی دولت/ بیش از ۴۲ هزار واحد غیرنظامی آسیب دیده است

سخنگوی دولت گفت: مردم ایران در راستای رساندن صدای خود به جهانیان در زیر بمباران‌های دشمن همچنان در خیابان‌ها حضور داشتند و روز قدس را به صورت حماسی‌تر از هر سال برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پانزدهمین روز جنگ تحمیلی رمضان در رابطه با تمهیدات دولت در خدمت‌رسانی به مردم اظهار کرد: از طرف اعضای هیئت دولت و شخص رئیس جمهور در راستای حضور حماسی مردم در روز قدس تشکر داشته باشم که البته رئیس جمهور در متن توییت خود نیز بر این نکته تاکید داشتند.

بنابر گزارش ایرنا، وی افزود: در همه کشورهای دنیا زمانی که بمباران صورت می‌گیرد مردم به پناهگاه‌ها می‌روند، رساندن اما مردم ایران در راستای رساندن صدای خود به جهانیان در زیر بمباران‌های دشمن همچنان در خیابان‌ها حضور داشتند و روز قدس را به صورت حماسی‌تر از هر سال برگزار کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به حملات دشمن به مراکز غیرنظامی، تاکید کرد: درحملات دشمن تاکنون تعداد شهدای زن ۲۲۳ و تعداد مصدومان زن آسیب دیده در این حملات ۲ هزار و ۱۲۹ نفر بوده است.

مهاجرانی ضمن قدردانی از تمام نیروهای امدادی و کادر درمان که به گفته او این روزها پای کار ایران ایستاده‌اند، گفت: در حملات دشمن ۴۳ واحد اورژانس نیز آسیب دیده است که سه واحد آن به صورت کامل تخریب شده ؛ همچنین ۳۲ آمبولانس آسیب دیده است که از این میان پنج دستگاه به صورت کامل از چرخه خدمت رسانی خارج شده است.

وی افزود: همچنین ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس آسیب دیده است و ۳۵ واحد درمانی و ۱۵۲ واحد بهداشتی در کشور دچار آسیب شده و متاسفانه تاکنون ۱۶ نفر از شهدا، کادر سلامت هستند.

آمار شهدای دانش‌آموز و معلم به ۲۰۶ تن رسیده است

سخنگوی دولت همچنین درخصوص آسیب به سایر مراکز غیرنظامی، ادامه داد: متاسفانه ۱۲۰ مدرسه آسیب جدی دیده است و تعداد شهدای معلم و دانش‌آموز بالغ بر ۲۰۶ نفر است.

وی همچنین از حمله دشمن به یکی از روستاهای بوئین‌زهرا، و حمله به کمپ خانوادگی در جزیره اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهد آسیب به برج آزادی نیز بودیم و  مجموعه تاریخی چوگان شهدا که یکی از شاخص‌ترین نمادهای ثبت شده در یونسکو هست نیز آسیب دیده است.

مهاجرانی با اشاره به رفع آسیب‌های وارد شده به شبکه آب و برق در ۲۲۹ نقطه توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه، اظهار داشت: شاهد برقراری انرژی برق در شبکه بعد از حملات دشمن بودیم تا شهروندان عزیز در این حوزه دچار کمبود و مشکلی نباشند.

29215

کد مطلب 2194174

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین