مذاكرات اسلام آباد

سند/ گواهی تحصیلی آیت‌الله خامنه‌ای در دهه چهل

آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۳۴۳ش به دلیل عارضه‌ بینایی پدر و کمک به وی به ضرورت از قم به مشهد بازگشت و بار دیگر در جلسات درس آیت‌الله میلانی حضور یافت که تا سال ۱۳۴۹ ادامه داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ آیت‌الله خامنه‌ای سال‌های متمادی از تلاش‌های علمی خود را در حوزه علیمه قم گذراند و از اساتید برجسته آن دوران نزد بزرگانی چون آیات حاج‌آقا حسین بروجردی، ‌امام خمینی، حاج شیخ‌ مرتضی حائری یزدی، سیدمحمد محقق داماد و علامه طباطبایی تلمذ نمود. در مدت اقامت در قم اکثر وقت خود را به تحقیق، مطالعه و تدریس می‌گذراند.

آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۳۴۳ش به دلیل عارضه‌ بینایی پدر و کمک به وی به ضرورت از قم به مشهد بازگشت و بار دیگر در جلسات درس آیت‌الله میلانی حضور یافت که تا سال ۱۳۴۹ ادامه داشت. او از ابتدای حضور در مشهد، به تدریس سطوح عالی فقه و اصول (رسائل، مکاسب و کفایه) و برگزاری جلسات تفسیر برای عموم همت گماشت. در این جلسات جمعیت کثیری از قشر جوان به ویژه دانشجویان حضور پیدا می‌کردند.

در ادامه سند گواهی تحصیلی آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در سال ۱۳۴۳-۱۳۴۲ برای نخستین‌بار منتشر می‌شود.

سند/ گواهی تحصیلی آیت‌الله خامنه‌ای در دهه چهل

متن سند:

حوزه علمیه قم

گواهی تحصیلی سال ۴۲-۴۳

بدینوسیله گواهی مینماید آقای سیدعلی حسینی خامنه فرزند حاج سیدجواد دارنده شناسنامه شماره ۲۱۷ صادره از مشهد متولد سال ۱۳۱۸ از سال ۱۳۳۶ مرتباً در ایام تحصیلی اشتغال بتحصیل علوم دینیه داشته و پیشرفت نامبرده به شرح زیر مورد رضایت است

۱.مواد کتب درسی پایان شرح لمعه - قوانین- منظومه

۲. مدت اشتغال به مواد نامبرده ۴۲-۴۳

۳. میزان پیشرفت سالیانه خوب

امضا مدرسین حوزه علمیه احمد الحسینی الزنجانی

نشانی کامل قم مدرسه حجتیه اطاق ۸۵

۲۵۹

کد مطلب 2195504

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =