رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای: کالاهای اساسی برای نوروز ذخیره شده است

رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور از ذخیره‌سازی کالاهای اساسی مورد نیاز برای ایام نوروز خبر داد و اعلام کرد: قند و شکر، روغن و برنج به میزان کافی در فروشگاه‌ها موجود است و در تأمین گوشت و مرغ نیز مشکلی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی خراسانی، رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور در گفت وگو با تسنیم با اشاره به اینکه تمام فروشگاه های کشور از امروز 3 فروردین ماه فعالیت خود را آغاز کرده اند، گفت: در ابتدای تعطیلات نوروزی که برخی از کشتارگاه ها تعطیل بودند گوشت و مرغ (به ویژه مرغ منجمد) در فروشگاه ها عرضه شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

تسنیم نوشت: وی افزود: قند و شکر ، روغن ، برنج به میزان مورد نیاز برای ایام نوروز در تمامی فروشگاه‌ها ذخیره شده است و هیچ مشکلی در زمینه موجودی کالاها وجود ندارد. 

رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور در خصوص ساعت کاری فروشگاه های زنجیره ای گفت: فعالیت فروشگاه ها از ساعت 9 صبح تا 9 شب خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه قیمت کالاها هم تغییری نداشته است، تصریح کرد: در بررسی های میدانی که از فروشگاه ها داشتیم وفور کالا وجود دارد و مردم خریدهای هیجانی انجام نمی دهند و حتی با کالابرگ خریدهای موردنیاز خود را انجام می دهند.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2197130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =