مذاكرات اسلام آباد

۶ نفر
۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
حمله به اصفهان و خرمشهر+ جزئیات

ساختمان اداره گاز و ایستگاه تقلیل گاز در خیابان کاوه اصفهان هدف اصابت قرار گرفت، همزمان گزارش‌هایی از هدف قرار گرفتن خط لوله گاز نیروگاه برق خرمشهر منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز دوشنبه ساختمان اداره گاز و ایستگاه تقلیل گاز در خیابان کاوه اصفهان هدف اصابت قرار گرفت که بر اثر آن، بخش‌هایی از این تأسیسات و منازل اطراف دچار خسارت شدند. پیش از وقوع حمله این ایستگاه با رعایت الزامات ایمنی از مدار خارج شده بود.

بنا بر روایت فارس، همزمان گزارش‌هایی از هدف قرار گرفتن خط لوله گاز نیروگاه برق خرمشهر منتشر شده است. فرماندار ویژه خرمشهر اعلام کرد یک پرتابه به محدوده خارج از ایستگاه خط گاز خرمشهر اصابت کرد که این حادثه تلفات جانی نداشته است. در حال حاضر تأمین انرژی در خرمشهر نیز با تلاش مسئولان بدون اختلال ادامه دارد.

۲۹۲۱۱

کد مطلب 2197411

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین