بازدید معاون عمرانی استاندار کردستان از مراکز اقامتی سنندج

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، در اولین روزهای سال ۱۴۰۵ از هتل ژین پلاس سنندج و طرح توسعه عمرانی فاز دوم پروژه و همچنین هتل شادی سنندج بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیومرث حبیبی در این بازدیدها که با همراهی مدیرکل و معاونین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان صورت گرفت، ضمن بررسی روند پیشرفت طرح توسعه هتل ژین پلاس، بر رفع موانع و تسریع در اتمام نوسازی و بازافرینی هتل شادی تاکید کرد.
‌
قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر کردستان همچنین با اشاره به استقبال  از مسافران نوروزی و به ویژه مسافرانی که از مناطق درگیر جنگ به کردستان آمده‌اند، از بسیج امکانات برای خدمت‌رسانی به این عزیزان خبر داد.
‌
وی با قدردانی از تلاش‌های اعضای ستاد خدمات سفر، از فعالان بخش خصوصی نیز که به صورت جدی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال خدمت‌رسانی به هم‌وطنان هستند، تجلیل کرد و میزبانی شایسته از مسافران و آسیب‌دیدگان جنگ را مورد تایید قرار داد.
‌
‌
 

کد مطلب 2197701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

آخرین اخبار