مذاكرات اسلام آباد

ظرفیت‌های گردشگری کلاردشت شناسنامه‌دار می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، از آغاز عملیات اجرایی نصب ۱۱ تابلوی راهنمای گردشگری در نقاط استراتژیک این شهر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی اسحاقی با اشاره به اهمیت هدایت صحیح مسافران و معرفی ظرفیت‌های بی‌بدیل این شهرستان اظهار داشت: در راستای مصوبه ستاد اجرایی خدمات سفر و با تأکید فرماندار محترم، این پروژه با همکاری شهرداری کلاردشت عملیاتی شده است تا دسترسی گردشگران به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی با سهولت بیشتری انجام پذیرد.

معاون گردشگری مازندران با تشریح جزئیات این طرح افزود: «این ۱۱ تابلو در نقاط کلیدی شهر از جمله میدان معلم، ابتدای بلوار گلدشت، بلوار شهید دلفان آذری، میدان مکا و محدوده فدراسیون کوهنوردی نصب می‌شوند.

به گفته اسحاقی، برای معرفی دقیق‌تر مسیرهای طبیعت‌گردی، تابلوهای راهنما در ورودی چمن مکارود، ورودی دریاچه دریوک در روستای واحد و ابتدای جاده جنگلی مازیچال در روستای طویدره نیز جانمایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما از اجرای این طرح، تکریم مسافران، جلوگیری از سردرگمی گردشگران در مسیرهای فرعی و معرفی هرچه بهتر برند گردشگری کلاردشت به هموطنان  است.

کد مطلب 2198148

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =