مذاكرات اسلام آباد

بازدید مدیران اقتصادی استان ایلام از کشتارگاه صنعتی سپیدمرغ رستاک ایوان

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام به همراه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل جهاد کشاورزی استان ایلام، فرماندار ایوان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی، از کشتارگاه صنعتی سپیدمرغ رستاک ایوان با تمرکز بر تأمین مرغ استان و رسیدگی به مطالبات کارگران بازدید کردند. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور پیگیری طرح طبقه‌بندی مشاغل تا پایان اردیبهشت ماه را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، سجاد غلامی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، در جریان این بازدید ضمن تأکید بر اهمیت کشتارگاه رستاک به عنوان تأمین کننده بیش از ۸۰ درصد نیاز مرغ استان، از آمادگی کامل این مجموعه برای تأمین نیازهای استان در سال جدید خبر داد.

وی با اشاره به بازدید از سیلوهای سردخانه کشتارگاه، گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، هیچگونه مشکلی در زمینه تأمین و توزیع مرغ در استان ایلام وجود نخواهد داشت.

سجاد غلامی همچنین بر لزوم تقویت ارتباط و تعامل بین شرکت‌ها و کارگران در حوزه کارگری تأکید و ابراز امیدواری کرد: با اجرای این اقدامات، شاهد بهبود شرایط و افزایش رضایتمندی در میان کارگران استان باشیم.

وی در پایان این بازدید، گفت: روند تأمین و توزیع مرغ در استان پایدار است.

در این بازدید، علی رشیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دستور داد شرکت مربوطه تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل اقدام نماید.

کد مطلب 2198778

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =