مذاكرات اسلام آباد

دست رد لهستان به آمریکا؛ پاتریوت‌ها در خاورمیانه مستقر نمی‌شوند

ورشو احتمال استقرار سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت لهستان در خاورمیانه را رد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، ولادیسلاو کوزینیا کامیش، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع لهستان، امروز سه‌شنبه اعلام کرد که هیچ یک از سامانه‌های موشکی ضدهوایی پاتریوت که در حال حاضر در خدمت ارتش لهستان هستند، در خاورمیانه مستقر نخواهند شد. 

طبق گزارش ایسنا به نقل از سرویس مطبوعاتی وزارت دفاع لهستان، این مقام ارشد اظهار داشت: سامانه های پاتریوت ما و سلاح‌های آنها برای محافظت از حریم هوایی لهستان و جناح شرقی ناتو استفاده می‌شوند و هیچ چیز در این زمینه تغییر نکرده است و ما هیچ برنامه‌ای برای استقرار مجدد آنها در هیچ کجا نداریم.

کوزینیاک کامیش اظهار داشت: متحدان ما به خوبی اهمیت وظایفی را که ما در اینجا انجام می‌دهیم درک می‌کنند. امنیت لهستان یک اولویت مطلق است. 

پیش از این، روزنامه Rzeczpospolita به نقل از منابع خود گزارش داده بود که ایالات متحده پیشنهاد استقرار یکی از سامانه‌های پاتریوت لهستان در خاورمیانه و همچنین انتقال ذخایر موشکی لهستان به مناطق آسیب‌دیده از درگیری با ایران را داده است.

315

کد مطلب 2200119

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار