مذاكرات اسلام آباد

پویش «فرزندان ایرانیم» در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری از برگزاری پویش عکس «فرزندان ایرانیم» هم‌زمان با روزهای مقاومت ملت ایران خبر داد و گفت: این پویش با هدف تقویت حس میهن‌دوستی و ترویج احترام به پرچم جمهوری اسلامی ایران در میان کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، روح‌الله واحد گفت: در اقدامی فرهنگی و میهن‌پرستانه، اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری با صدور فراخوانی، پویش عکس خانوادگی «فرزندان ایرانیم» را به مناسبت ایام حساس کنونی و در تقابل با تجاوزات دشمنان صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار، برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: این پویش با هدف تقویت حس تعلق خاطر و میهن‌دوستی در میان کودکان و نوجوانان و تکریم نظام و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران طراحی شده است.

 مدیرکل کانون استان، در تشریح اهداف این پویش افزود: ما در این پویش، از کودکان و نوجوانان و خانواده‌هایشان دعوت می‌کنیم تا با حضور در کنار پرچم مقدس ایران، تصاویری را ثبت کرده و برای ما ارسال کنند. این اقدام، نمادی از عشق و وفاداری به وطن و ارزش‌های آن است.

وی با تأکید بر لزوم حضور هم‌زمان کودک یا نوجوان، اعضای خانواده و تصویر پرچم در عکس‌ها، افزود: مکان عکاسی می‌تواند در تجمعات و راه‌پیمایی‌های سطح شهر، پارک‌ها، تفرج‌گاه‌ها و فضاهای باز باشد تا حس شور و همبستگی ملی را به تصویر بکشد.

مدیرکل کانون چهارمحال و بختیاری همچنین به جنبه‌های فنی و اجرایی این پویش اشاره کرد و گفت: تصاویر ثبت شده با انواع گوشی‌های همراه و دوربین‌های حرفه‌ای و آماتور مورد پذیرش قرار می‌گیرد. ملاک اصلی انتخاب آثار برتر، حضور پررنگ و معنادار کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در کنار نماد پرافتخار میهن، یعنی پرچم ایران است.

وی خاطرنشان کرد: در این پویش، نمایش پرچم جمهوری اسلامی ایران با هر ابعاد و در هر قالبی، از جمله پرچم‌های پارچه‌ای کوچک و بزرگ، تصاویر پرچم بر روی گوشی‌ها و تبلت‌ها، نصب بر روی خودروها، دیوارها و حتی نمایشگرهای تلویزیونی، مورد قبول واقع خواهد شد.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان به شرکت در این پویش می‌توانند آثار خود را به همراه مشخصات کامل شامل نام و نام خانوادگی، سن، نام شهر یا روستا، عنوان اثر و شماره تماس، از طریق پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا به شماره ۰۹۹۶۰۶۲۵۹۸۱ ارسال نمایند. این اقدام فرهنگی، فرصتی مغتنم برای نمایش همدلی و اتحاد ملی در بستری هنرمندانه است.

کد مطلب 2200372

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار