مذاكرات اسلام آباد

اقتصاد مقاومتی باید راهبرد جدی مدیران باشد

استاندار قزوین تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی، یک راهبرد اساسی است که باید به‌صورت جدی در دستور کار مدیران قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین در جلسه شورای اقتصادی استان، با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی همه بخش‌ها برای عبور از شرایط خاص کشور اظهارکرد: سال گذشته با وجود فراز و نشیب‌های متعدد از جمله چالش‌های حوزه انرژی، مسائل اجتماعی و شرایط جنگی، کشور با تکیه بر انسجام ملی توانست از بحران‌ها عبور کند.

نوذری با اشاره به نام‌گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری (حفظه الله)، ادامه داد: اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی، یک راهبرد اساسی است که هم بر ظرفیت‌های داخلی و هم بر تعاملات بیرونی استوار است و باید به‌صورت جدی در دستور کار مدیران قرار گیرد.

استاندار قزوین با بیان اینکه امروز کشور در یک جنگ ترکیبی و تمام‌عیار قرار دارد، تصریح کرد: سه ضلع «نیروهای مسلح، مردم و دولت» مکمل یکدیگر هستند؛ نیروهای مسلح در میدان، مردم در صحنه و دولت در حوزه خدمت‌رسانی، مانع از هرگونه اختلال در اداره کشور شده‌اند.

نوذری تأکید کرد: با وجود تهدیدات، هیچ خللی در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشده و مدیران باید با حضور میدانی، تقویت تاب‌آوری اجتماعی و ارتباط مستمر با مردم، این روند را تقویت کنند.

اقتصاد مقاومتی باید راهبرد جدی مدیران باشد

کمبودی در کالاهای اساسی نداریم

استاندار قزوین با اشاره به بررسی آخرین وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی اظهار کرد: با وجود افزایش قابل توجه جمعیت مهمانان و مسافران در استان و تقاضا در ایام اخیر، هیچ‌گونه کمبود کالایی در سطح استان وجود ندارد و تمامی اقلام مورد نیاز مردم به‌وفور در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.

وی افزود: رصد مستمر بازار و نظارت دقیق بر توزیع کالاها در دستور کار قرار دارد و تیم اقتصادی استان به‌صورت شبانه‌روزی شرایط را پایش می‌کند تا آرامش بازار حفظ شود.

استاندار قزوین از اتخاذ تصمیمات جدید در حوزه نان خبر داد و بیان کرد: دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها، پیش‌بینی نانوایی‌های سیار و آمادگی برای شرایط خاص مانند قطعی برق از جمله مصوبات این جلسه است تا در هیچ شرایطی وقفه‌ای در تأمین نان مردم ایجاد نشود.

این مقام مسئول همچنین با تأکید بر اهمیت حضور میدانی مدیران تاکید کرد: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با حضور در میان مردم و اطلاع‌رسانی شفاف از طریق رسانه‌ها، ضمن تقویت اعتماد عمومی، عملکرد دستگاه‌ها را به‌صورت مستمر گزارش دهند.

استاندار قزوین در پایان خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مردم استان قزوین هیچ دغدغه‌ای در تأمین کالاهای اساسی نخواهند داشت و روند خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد.

کد مطلب 2200543

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =

آخرین اخبار