مذاكرات اسلام آباد

جذب ۹۴سرمایه گذار در شهرکهای صنعتی قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین از رشد قابل توجه واگذاری اراضی و واحدهای کارگاهی و جذب ۹۴سرمایه گذار جدید در شهرک های صنعتی قزوین در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «شهریار کشاورز شاهباز» مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین در نخستین جلسه شورای معاونین شرکت با اعلام این مطلب اظهارکرد: در سال گذشته ۹۴قرارداد با مجموع مساحت بیش از ۴۹هکتار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است.

کشاورز شاهباز با اشاره به روند رو به رشد سرمایه‌گذاری در ماه‌های اخیر افزود: تا ابتدای بهمن‌ماه ۵۳قرارداد صنعتی و کارگاهی به ثبت رسیده بود و پس از اعلام فراخوان و ارائه مشوق‌های حمایتی ویژه دهه مبارک فجر تا پایان سال، ۴۱قرارداد صنعتی  و کارگاهی دیگر نیز در مدت دو ماه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی منعقد و واگذار شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین بیان کرد: بیشترین حجم سرمایه گذاری های صورت گرفته در شهرک‌های صنعتی استان قزوین به شهرک‌های حکیمیه، لیا، خرمدشت و کاسپین اختصاص دارد.

وی به تملک طرح توسعه شهرک صنعتی لیا اشاره کرد و گفت: توسعه شهرک‌های صنعتی با ایجاد زیرساخت‌ و بسترهای مناسب  می‌تواند به شکل قابل توجهی به رونق تولید و ایجاد اشتغال کمک کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قزوین ادامه داد: در سال جدید برنامه‌ریزی‌ها به‌طور جدی برای جذب سرمایه‌گذاران و تحقق شعار سال دنبال می‌شود تا افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و رونق اقتصادی در استان محقق شود.

کشاورز شاهباز تصریح کرد: این شرکت قول مساعد می دهد در کمترین زمان ممکن، با کاهش بروکراسی اداری و رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان و صنعتگران و با تلاش مضاعف همکاران این مجموعه، امکانات لازم برای متقاضیان سرمایه گذاری فراهم شود.

48

کد مطلب 2201891

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

آخرین اخبار