مذاكرات اسلام آباد

کشف ۹۹ وسیله نقلیه مسروقه و دستگیری ۲۵۵ متهم در پایتخت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف ۹۹ وسیله نقلیه مسروقه و دستگیری ۲۵۵ سارق خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،سردار علی ولیپور گودرزی در توضیح بیشتر، گفت: در شرایط حساس کنونی و ایام نوروز، کارآگاهان ما با تمام قدرت و در قالب گشت‌های ویژه محسوس و نامحسوس، شبانه روز در حال مبارزه با جرایم هستند و هیچ فرصتی را برای مجرمان باقی نمی‌گذارند. 

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: ۲۵۵ متهم شامل ۱۰۲ سارق حرفه‌ای و ۱۵۳ مظنون به سرقت در حین گشت‌زنی در سطح شهر پایتخت شناسایی و دستگیر شدند. همچنین  ۹۹ وسیله نقلیه مسروقه شامل ۷۰ دستگاه خودرو و ۲۹ دستگاه موتورسیکلت بود و با موفقیت از چنگال مجرمان خارج شد. 

سردار گودرزی اضافه کرد: پس از تکمیل تحقیقات و تأیید مالکیت، این وسایل نقلیه مسروقه در کمترین زمان ممکن به صاحبان اصلی آنها تحویل داده خواهد شد. هدف ما نه تنها دستگیری مجرمان، بلکه بازگرداندن امنیت و اموال مردم به آنها است.

خط قرمز پلیس امنیت شهروندان

سردار گودرزی در پایان سخنان خود تأکید کرد: خط قرمز پلیس آگاهی تهران بزرگ، حفظ امنیت و آرامش شهروندان در هر شرایطی است. ما در این شرایط حساس، هیچ‌گونه مماشاتی با هیچ‌کس نداشته و نخواهیم داشت و تمام تلاش خود را برای برخورد قاطع و سریع با مجرمان به کار می‌بندیم. متهمان دستگیرشده با هماهنگی قضایی جهت تکمیل تحقیقات در اختیار کارآگاهان این پلیس قرار دارند.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2202353

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین