مذاكرات اسلام آباد

تسنیم: ترامپ خطا کند، آرامکو، ینبع و لوله فجیره به اهداف ایران اضافه می‌شود

یک منبع آگاه اعلام کرد اگر ترامپ خطا کند، آرامکو، ینبع و خط لوله فجیره به اهداف ایران اضافه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنا بر روایت تسنیم، یک منبع آگاه نظامی در پاسخ به سوالی درباره پاسخ‌های ایران به جنون احتمالی ترامپ در هدف قرار دادن نیروگاه‌ها و برخی مراکز دیگر، خاطرنشان کرد: تهدیدهای ترامپ بیش از آنکه ناشی از ابتکار عمل و قدرت او باشد، ناشی از استیصال و درماندگی او و اقتدار ایران در میدان است. اما اگر ترامپ بخواهد با جنون خود، از چاله به چاه بیفتد، ما سیاه‌ چاله‌ای برای او تدارک دیده‌ایم که بیرون آمدن از آن برایش ناممکن خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: شگفتی‌های خوبی برای جنون احتمالی ترامپ آماده‌ کرده‌ایم؛ یکی از آنها افزوده شدن تاسیسات نفتی «آرامکو»، تاسیسات نفتی «ینبع» و خط لوله فجیره به اهداف ایران است و در صورت جنایت ترامپ، ایران تردیدی در تحمیل هزینه‌های سنگین به آمریکا و شرکایش نخواهد داشت.

این منبع نظامی تاکید کرد: ترامپ فکر می‌کند که با این تهدیدات تنگه باز می‌شود و قیمت نفت پایین می‌آید! او نمی‌داند که اگر به تهدید خود عمل کند، باید منتظر قیمت نفت 200 دلاری در روزهای آینده باشد.

31215
 

کد مطلب 2202969

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین