مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۵
آمار شهدای دانش‌آموز پسر و دختر در جنگ

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در چهلمین روز از حمله رژیم صهیونی آمریکایی ۲۵۵ دانش‌آموز به شهادت رسیدند گفت: همچنین ۶۰ فرهنگی نیز شهید شدند.

به گزارش خبرآنلاین،حسین صادقی با بیان اینکه ۲۵۵ دانش‌آموز در حمله رژیم صهیونی- آمریکایی به کشورمان به شهادت رسیدند گفت: از این تعداد ۱۴۴ شهید پسر و ۱۰۴ شهیده دختر بودند. همچنین ۵ نوآموز پسر و ۲ نوآموز شهید شده، دختر بودند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ۶۰ فرهنگی در این حمله شهید شده اند افزود: از این تعداد ۱۱ نفر فرهنگی مرد و ۴۰ نفر فرهنگی زن بودند. همچنین ۶ نفر بازنشسته مرد و ۳ نفر بازنشسته زن بودند.

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۹۰ دانش‌آموز مجروح شدند ادامه داد: ۲۵ فرهنگی نیز در این حمله مجروح شدند.

صادقی با بیان اینکه ۸۵۷ فضای آموزشی آسیب دیده است گفت: همچنین ۵۵ فضای اداری، ۱۶ کانون فرهنگی، ۳۲ سالن ورزشی و ۸ اردوگاه دانش‌آموزی نیز در این حمله دچار آسیب شده اند.

وی اظهار کرد: ۸۰۵ مدرسه آسیب و ۵۲ مدرسه تخریب شده است که شهر تهران و کرمانشاه بیشترین مدارس آسیبی را دارد.

۴۷۲۱۷

کد مطلب 2203311

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین