مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶
اجرای ۳۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری در شهرکرد

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شهرکرد گفت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۳۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری در سطح شهر انجام شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مسلم هاشمی اظهار کرد: شهرداری شهرکرد توجه ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و هوشمندسازی شهر دارد.

وی گفت:از سال ۱۴۰۱ تاکنون، ۳۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شهرکرد گفت: از سال ۱۴۰۱ تا سال ۱۴۰۳ پنج کیلومتر شبکه فیبرنوری با ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار و در سال گذشته ۲۵ کیلومتر شبکه فیبرنوری با ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سطح شهر انجام شده است.   

هاشمی اضافه کرد: هدف از اجرای این پروژه رفع اختلالات ارتباطی و ارتقای کیفیت اینترنت در سطح شهر است.

وی درپایان گفت : با اجرای زیرساخت‌های فیبر نوری، مشکلات ناشی از آنتن‌دهی دکل‌ها و اختلالات اینترنتی در شهر حل خواهد شد و با توسعه فیبر نوری، تمام سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با شهرداری به یکدیگر متصل خواهند شد و ارتباطات بهبود پیدا خواهد کرد.

کد مطلب 2203525

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =