مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
آغاز دوباره فعالیت سینما با بازگشت کمدی‌ها

فعالیت سالن‌های سینمایی پس از غروب پنجشنبه ۲۰ فروردین از سر گرفته شد و اکران کمدی‌ها نیز از فردا ادامه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایسنا، سینماهای سراسر کشور که از عصر روز گذشته و به دلیل برپایی مراسم چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب اسلامی تعطیل شده بودند، از ساعت ۱۹ روز پنجشنبه، ۲۰ فروردین بازگشایی شد.

در روزهای جنگی یک ماه قبل،  فیلم‌های «نیم‌شب»، «قمارباز»، «خط نجات» و «بهشت تبهکاران» به روی پرده سینماها آمدند و در کنار آن‌ها تعدادی انیمشین و فیلم غیرکمدی قدیمی دیگر همچون «ژولیت و شاه»، «افسانه سپهر»، «احمد»، «رخ نیلو»، در سینماهایی که باز بودند، اکران شدند.

بجز این‌ها، از روز جمعه ۲۱ فروردین‌ماه فیلم‌های کمدی هم به چرخه اکران برمی‌گردند و امکان خرید بلیت فیلم‌های کمدی «کفایت مذاکرات»، «دو روز دیرتر»، «طهران ۵۷» و «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» در حال حاضر در سایت‌های فروش بلیت امکان‌پذیر است.

59243

کد مطلب 2203843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

آخرین اخبار