مذاكرات اسلام آباد

بازگشت میلیاردی و بارانی تاریخ‌ساز؛ بی‌تی‌اس زیر باران جهان را لرزاند

اولین اجرای تور جهانی یک میلیارد دلاری بی‌تی‌اس در حالی برگزار شد که باران سیل‌آسا صحنه را دربر گرفته بود؛ اما نه باران، نه خستگی و نه فشار بازگشت، هیچ‌کدام نتوانستند این گروه را از خلق یک شب فراموش‌نشدنی برای میلیون‌ها هوادار بازدارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک اجرا تمام شد، اما ۸۴ اجرای دیگر در راه است. بی‌تی‌اس تور جهانی عظیم خود را با کنسرتی آغاز کرد که بیشتر از آن‌که درباره «کمال» باشد، درباره «احساس» بود.

در استادیوم گویانگ، جایی که هزاران هوادار زیر باران ایستاده بودند، هفت عضو گروه، آر ام، جین، شوگا، جی‌هوپ، جیمین، وی و جونگ‌کوک با لباس‌های خیس، صحنه لغزنده و شرایطی سخت، اجرا کردند، رپ خواندند، آواز خواندند، رقصیدند و حتی با شوخی، فضای احساسی را زنده نگه داشتند.

شبی که باران نتوانست خاموشش کند

باران بی‌وقفه که بیش از دو ساعت ادامه داشت، نه‌تنها اجرا را مختل نکرد، بلکه به شکل عجیبی شدت احساسات را بیشتر کرد.

اگرچه این شرایط، اجرای دقیق و هماهنگ رقص‌هایی که بی‌تی‌اس به آن مشهور است را محدود کرد، اما ارتباط بین گروه و هواداران حتی قوی‌تر شد.

هواداران فریاد می‌زدند، اسم اعضا را صدا می‌کردند، لایت‌استیک‌ها را تکان می‌دادند و با هر آهنگ، استادیوم را به لرزه درمی‌آوردند.

یکی از طرفداران گفت: «صحنه ۳۶۰ درجه فوق‌العاده بود… حیف که باران می‌بارید، اما این شب برای همیشه در خاطرم می‌ماند.»

بازگشت میلیاردی و بارانی تاریخ‌ساز؛ بی‌تی‌اس زیر باران جهان را لرزاند
لایت‌استیک‌های بی‌تی‌اس در دست طرفدار

«آریرانگ» در مرکز صحنه

تمرکز اصلی این کنسرت بر آلبوم جدید گروه، «آریرانگ» بود؛ آلبومی که صدر جدول‌ها را فتح کرده و حالا ستون اصلی اجرای زنده آن‌ها شده است.

تقریبا تمام قطعات جدید اجرا شدند و حتی بسیاری از آهنگ‌های قدیمی با حال‌وهوای جدید این آلبوم بازطراحی شدند.

در کنار آن، قطعات محبوبی مثل «فیلک لاو»، «آیدل» و هیت انگلیسی «داینامایت» هم اجرا شدند تا ترکیبی از نوستالژی و نوآوری شکل بگیرد.

منتقد موسیقی بی‌بی‌سی نوشت: «این تمرکز روی آلبوم جدید نشان می‌دهد چقدر به کارشان اعتماد دارند… و باید اعتراف کنم که موسیقی روی صحنه فوق‌العاده به گوش می‌رسید.»

بازگشتی پس از سکوت

بی‌تی‌اس در اوج موفقیت خود در سال ۲۰۲۲ برای انجام خدمت سربازی اجباری و فعالیت‌های انفرادی، وقفه‌ای طولانی گرفت.

این اجرا، نه فقط یک کنسرت، بلکه بازگشت رسمی آن‌ها به‌عنوان یک گروه کامل بود، بازگشتی که هواداران سال‌ها منتظرش بودند.

لحظه‌های احساسی؛ وقتی صحنه تبدیل به اعتراف شد

با پیشرفت اجرا، فضا احساسی‌تر شد. هر یک از اعضا به نوبت با هواداران صحبت کردند و این بخش‌ها طولانی‌تر، صمیمی‌تر و عمیق‌تر از همیشه بود.

جیمین اعتراف کرد: «این سال‌ها خیلی دردناک بود… اینکه نمی‌توانستیم شما را ببینیم.»

و آر ام گفت: «بیش از هر چیز، مهم این است که هر هفت‌نفرمان کنار هم هستیم.»

بازگشت میلیاردی و بارانی تاریخ‌ساز؛ بی‌تی‌اس زیر باران جهان را لرزاند
تصویری از بی‌تی‌اس با گریمی جالب در نمایی از موزیک ویدئو یکی از آهنگ‌های آلبوم «آریرانگ

شیمی‌ای که بی‌تی‌اس را زنده نگه داشته

در دنیای کی‌پاپ که گروه‌ها به‌سرعت می‌آیند و می‌روند، ماندگاری بی‌تی‌اس یک استثناست.

بسیاری معتقدند راز این ماندگاری، رابطه عمیق بین اعضاست رابطه‌ای که خودشان آن را «خانواده» می‌نامند.

در این اجرا هم این پیوند کاملا مشهود بود: جین برای بقیه حوله آورد، جیمین به وی کمک کرد موهایش را خشک کند، و شوخی‌ها و خنده‌ها لحظه‌ای قطع نشد.

اجرای «بهت نیاز دارم»؛ انفجار نوستالژی

یکی از اوج‌های شب، اجرای غیرمنتظره آهنگ «بهت نیاز دارم» (۲۰۱۵) بود؛ قطعه‌ای که نقطه عطفی در مسیر حرفه‌ای گروه محسوب می‌شود.

واکنش هواداران فوری و انفجاری بود، یکی از بلندترین تشویق‌های شب.

«باران حتی بهترش کرد»

با وجود شرایط سخت، بسیاری از هواداران معتقد بودند باران تجربه را حتی خاص‌تر کرده است.

یکی از آن‌ها نوشت: «امیدوارم اعضا نگران باران نباشند… ما واقعا لذت بردیم.»

دیگری گفت:«قبلا در کنسرت‌ها گریه کرده بودیم، اما امشب، شاید به خاطر باران، همه‌چیز هیجان‌انگیزتر بود.»

بازگشت میلیاردی و بارانی تاریخ‌ساز؛ بی‌تی‌اس زیر باران جهان را لرزاند
طرفداران زیر باران در حال ورود به محل برگزاری کنسرت

تور یک میلیارد دلاری؛ بازگشتی در ابعاد تاریخ

طبق گزارش‌ها، این تور می‌تواند بیش از یک میلیارد دلار درآمد داشته باشد، از فروش بلیت و آلبوم گرفته تا مرچندایز، استریم و همکاری‌های تجاری.

حتی برخی تحلیلگران معتقدند قدرت برند بی‌تی‌اس می‌تواند با تور «اراس» از تیلور سوئیفت رقابت کند؛ توری که بیش از ۲.۱ میلیارد دلار درآمد داشت.


پایان یک شب، آغاز یک مسیر

کنسرت با آهنگ «به سوی خورشید» به پایان رسید در حالی که باران همچنان می‌بارید و آسمان با آتش‌بازی روشن شده بود.

اعضا در حالی که صحنه را ترک می‌کردند، گفتند: «مراقب خودتان باشید… ممنونیم.»

و با این جمله خداحافظی کردند: «من تا خورشید دنبالتان می‌آیم.»

مترجم: ریحانه اسکندری

منبع: بی‌بی‌سی

۵۹۲۴۴

کد مطلب 2204361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

آخرین اخبار