مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹
ایجاد مرکز مجهز ومدرن اوتیسم در ساری

استاندار مازندران گفت: مرکز مجهز و مدرن اوتیسم در ساری با الگو از مراکز پیشرفته کشور ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی یونسی رستمی در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران با تأکید بر ضرورت تحول در شیوه‌های آموزشی گفت: مدارس باید از حافظه‌محوری عبور کنند و به سمت آموزش مهارت‌های فردی حرکت کنند. برای این تحول لازم است از تکنولوژی مدرن و فناوری‌های پیشرفته در مدارس استفاده کنیم تا فرصت‌های برابر در همه نقاط استان ایجاد شود.

وی با اشاره به اهمیت رسیدگی به دانش‌آموزان اوتیسم افزود: یکی از مسائل مهم ما موضوع اوتیسم بود که نیاز به فضای آموزشی مناسب داشتند و این فضا در اختیار مجموعه قرار گرفت.

مقام عالی دولت در مازندران در ادامه از پیشرفت کارهای مربوط به مدرسه اوتیسم خبر داد و گفت: تحویل زمین انجام شده است و با همراهی مجموعه استثنایی، باید از الگوهای مدارس مدرن و پیشرفته کشور استفاده کنیم. خانواده‌های این دانش‌آموزان نیازمند حمایت ویژه هستند و باید برای آن‌ها مدرسه‌ای پیشرفته و مجهز ایجاد کنیم.

وی افزود: در حوزه اوتیسم نیازمند کاردرمانی، کلینیک تخصصی، استفاده از تجربیات استان‌های موفق و تشکیل گروه کارشناسی هستیم. ایجاد یک مرکز مجهز اوتیسم در ساری ضرورت دارد. مدرسه اوتیسم بابل نیز هم‌اکنون ۵۷ دانش‌آموز دارد.

استاندار با اشاره به مراجعات متعدد خانواده‌ها، از صدور مجوز برای بازگشایی مهدکودک‌ها خبر داد و گفت: به دلیل مراجعات زیادی که داشتیم، اجازه بازگشایی مهدکودک‌ها داده شد تا والدین برای رفتن به محل کار با مشکل روبه‌رو نشوند.

وی همچنین بر همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی با توجه به مصوبه هیئت وزیران تأکید کرد و افزود: تجهیز مدارس به فیبر نوری اقدامی بسیار مهم و تاثیرگذار در بلندمدت است و ۱۷۰ مدرسه در اولویت اجرا قرار گرفته است.

استاندار تأکید کرد: آموزش و پرورش کانون انتشار دانایی است و دانایی مقدمه توانایی. ما باید فرصت‌های برابر آموزشی در سراسر استان ایجاد کنیم. توسعه تنها ساخت مدرسه نیست؛ باید نرم‌افزار آموزش را تقویت کنیم و مهارت‌های فردی دانش‌آموزان را افزایش دهیم. هرجا معدل ارتقا یابد، بودجه تشویقی نیز اختصاص خواهیم داد. وی با تقدیر از رویکرد علمی دولت در حوزه آموزش اظهار داشت: اهتمام ویژه ریاست محترم جمهور به جلسات شورای آموزش و پرورش و توسعه علم قابل تقدیر است.

یونسی‌ با اشاره به اهمیت پویایی در تصمیمات مدیریتی گفت: با مدیران ارشد استان تصمیمات کارشناسی اتخاذ می‌کنیم و به سمت تحول نوین در آموزش حرکت می‌کنیم. در مسیر توسعه پایدار، آموزش و پرورش در رأس همه امور است.

وی همچنین بر ضرورت ارتقای سطح علمی دبیران استان تأکید کرد و گفت: برای ارتقای علمی، اساتید برجسته کشور باید به استان دعوت شوند تا از ظرفیت علمی آنان بهره‌مند شویم. باید مربیان و معلمان عزیز، چنانچه نیاز به آموزش‌های تخصصی دارند، حمایت شوند تا بتوانیم سطح علمی و معدل مدارس استان را ارتقا دهیم. هیچ استانی بدون تقویت زیرساخت آموزش و پرورش پیشرفت نخواهد کرد. هرچه در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم، کم است.

کد مطلب 2205174

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

آخرین اخبار