محمدعلی سبحانی مهمان کافه خبر است.

به گزارش خبرآنلاین، بحران سوریه به مرحله تازه‌ای وارد شده است. پس از آنکه روسیه اعلام کرد که باید ایران و آمریکا درباره مسئله سوریه به گفت و گو بنشینند و هر اجلاسی درباره سوریه، بدون حضور ایران بی نتیجه خواهد بود؛ قرار شد لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تهران بیاید. ( ایـــنـــجـــا) روسیه معتقد است نشست هایی تحت عنوان «گروه دوستان سوریه» بی نتیجه خواهند بود، چراکه این گروه در واقع تنها دوست شورای ملی سوریه است، نه دوست ملت سوریه.
به همین بهانه از محمدعلی سبحانی سفیر سابق ایران در لبنان به عنوان یکی از کارشناسان مسائل منطقه، دعوت به عمل آوردیم تا درباره اتفاقات اخیر سوریه با او به گفت و گو بنشینیم. شما هم اگر سوالی دارید در بخش کامنت های این مطلب، آن را درج کنید.

29219

کد خبر 220556

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بچه مسلمان IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    7 0
    اقای محمدعلی سبحانی می خاستم از شما بپرسم چگونه شما ما را به دفاع از سوریه وبشار ترقیب می کنید که او جلوی حجاب را در ادارجات گرفت نیروهای بشار اسد مساجد را تخریب می کنند قران ها را اتش می زنند که با یک سرچ در یوتیوب می توانید ببینید و نیروهای مخالفش نیروهای اسلامی هستند .
    • عبدالهي فرد IR ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
      6 0
      استاد ارجمند جناب آقاي سبحاني با سلام لطفاً‌در خصوص نقش و جايگاه سلفي ها در بحران سوريه ديدگاه خودتان را بفرماييد؟ 2- در خبرها شنيده مي شود كه گروه بلك واتر در سوريه فعال شده است تبعات مثبت و منفي آن با توجه به تجربه نه چندان موفق آنها در عراق را بررسي فرماييد؟ 3- براي برون رفت از اين بحران راه حل نرم افزاري و يا سخت افزاري را پيشنهاد مي كنيد ؟
  • سیاوش IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    7 0
    مجموعه کمک هاي مالي و معنوي ايران به لبنان چقدر بوده؟
  • بدون نام US ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    9 0
    اين همه هزينه به خاطر بشار اسد چه فوايدي دارد؟
  • بدون نام US ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    8 0
    خبرآنلاين يه فكري به حال اين عدداي زير كامنتات بكن. از من مي پرسه 12 با 48 چند ميشه مگه من ماشين حسابم. پس فردا لابد بايد انتگرال بگيريم واسه يه كامنت
  • امیرحسین IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    9 1
    اینقدر که ما به فکر لبنان هستیم ،اونا به فکر ما هستن؟
  • بدون نام IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    8 1
    از ایشان سوال ندارم ولی از سفیر ایران در برزیل خیلی سوال دارم
  • بدون نام IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    2 3
    من نمي دونم با چه منطقي ولي با هر منطقي كه باشه امروز آمريكا و اسراييل دشمن ايران تصور مي شند. آيا نبايد از سوريه دفاع كرد؟ در حقيقت مي خوام بگم كه نبايد به مسايل سوريه نگاه احساسي و هيجاني داشت.
  • mohammad IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    3 0
    سوال من از این آقا : شما طی مدت مسیولیت تان برا ی منافع ملی ایران چه کردید؟؟
  • جواد IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    1 1
    آقاي سبحاني به عنوان سفير سابق ايران در لبنان، و بعد از سقوط نظام قذافي در ليبي، آيا زمان آن نرسيده است كه شرح كاملي از پيگيري‌هاي مستمر!! درباره سرنوشت امام موسي صدر ارائه دهيد؟ لابد يادتان نرفته كه ايشان يك شخصيت عالي رتبه جهان اسلام و از قضا از اتباع ايران مي باشند؟ اگر درخاطرتان باشد تا قبل از سقوط قذافي با توجيه امنيتي بودن مسئله از پاسخگويي طفره مي رفتيد ولي آيا امروز مي توان گوشه اي از اين فعاليتهاي وزارت خارجه درباره امام صدر را به اطلاع مردم رسانيد؟
  • شروین طاهری IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    1 0
    نتیجه بازی ایران و لبنان را چند چند پیش بینی می کنید؟
  • نادر IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    2 0
    وقتی که بخشي از مردم سوریه با حافظ اسد مخالف هستند ما چرا از حافظ اسد حمایت می کنیم
  • بي نام IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    1 1
    با سلام و تشكر از جناب آقاي سبحاني در صورت امكان در خصوص نقش سلفي ها و شاخه نظامي اخوان المسلمين اعلام نظر فماييد 2- در خبرها شنيده مي شود كه گروه بلك واتر در ايجاد آشوب و ناآرامي ها نقش آفريني مي كند
  • بی نام IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    2 0
    از جناب سفیر بپرسید معادلۀ خاورمیانه در صورت تغییر رژیم در سوریه با حضور اسراییل چگونه خواهد بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین