مذاكرات اسلام آباد

بازداشت عوامل جاسوسی و تصویر برداری از مراکز حساس در لرستان

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان اعلام کرد: مأموران انتظامی شهرستان دلفان موفق شدند ۲ نفر را که اقدام به تصویربرداری از مراکز حساس نظامی و حساس این شهرستان کرده، به همراه تجهیزات الکترونیکی مرتبط دستگیر کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان،  مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان اعلام کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی و با همکاری ارزشمند شهروندان، مأموران انتظامی شهرستان دلفان موفق شدند ۲ نفر را که اقدام به تصویربرداری از مراکز حساس نظامی و حساس این شهرستان کرده و با رسانه‌های معاند، به‌ویژه اینترنشنال، در ارتباط بودند، به همراه تجهیزات الکترونیکی مرتبط دستگیر کنند. تحقیقات در خصوص این پرونده ادامه دارد.

در اقدامی دیگر، مأموران انتظامی استان لرستان با رصد و اشراف اطلاعاتی دقیق، فردی را که در پوشش مسافر اقدام به انتقال سلاح جنگی از استان‌های مرزی به داخل استان کرده بود، در یک عملیات ضربتی قاطع دستگیر کردند. از این متهم تعداد ۹ قبضه سلاح کمری به همراه تعدادی فشنگ کشف شد.

فرماندهی انتظامی استان لرستان ضمن قدردانی از همکاری مردم در تأمین امنیت، به مخلان نظم و امنیت قاطعانه هشدار می‌دهد که پلیس با اشراف و چتر اطلاعاتی گسترده، تمامی تحرکات را زیر نظر داشته و با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آرامش شهروندان را به مخاطره اندازد، قاطعانه برخورد خواهد کرد. امنیت مردم خط‌قرمز پلیس است و اجازه تعدی به آن داده نخواهد شد.

کد مطلب 2205590

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =