مذاكرات اسلام آباد

دستگیری مامور پلیس قلابی در شهرستان شوط استان آذربایجان‌غربی

سرپرست فرماندهی انتظامی شوط از دستگیری فردی که با معرفی خود به عنوان مامور آگاهی کلاهبرداری می‌کرد، در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی به نقل از سایت پلیس، سرهنگ رضا حسن زاده در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی با معرفی خود به عنوان مامور آگاهی اقدام به کلاهبرداری و اخاذی به مبلغ یک میلیارد ریال از یک شهروند، در شهرستان شوط کرده است رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: با انجام تحقیقات گسترده پلیسی و اشراف اطلاعاتی، در نهایت طی یک عملیات غافلگیرانه متهم شناسایی، دستگیر و به مقر پلیس منتقل شد.

سرپرست فرماندهی انتظامی شوط تصریح کرد: متهم در تحقیقات به عمل آمده به جرم ارتکابی اعتراف و پس از تشکیل پرونده جهت رسیدگی تحویل مرجع قضائی شد.

حسن زاده از مردم درخواست کرد در مواجه با اینگونه اشخاص فرصت طلب و درخواست های غیرقانونی و مشکوک آنها، سریعاً موضوع را با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

کد مطلب 2205975

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =

آخرین اخبار