مذاكرات اسلام آباد

ورود ۱۰ آمبولانس جدید به قزوین برای تقویت خدمات اورژانسی

استاندار قزوین با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های سلامت، از برنامه‌ریزی برای افزایش تجهیزات درمانی و تقویت ناوگان اورژانس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری»، استاندار قزوین در دیدار با «جعفر میعادفر»، رئیس سازمان اورژانس کشور، توسعه زیرساخت‌های سلامت را از محورهای مهم برنامه‌های استان دانست و اظهارکرد: افزایش تخت‌های بیمارستانی و ارتقای تجهیزات درمانی با جدیت در حال پیگیری است.

استاندار قزوین با اشاره به موقعیت صنعتی قزوین و حجم بالای تردد در محورهای مواصلاتی افزود: سالانه حدود ۴۰۰میلیون تردد در استان انجام می‌شود و همین موضوع ضرورت تقویت ناوگان اورژانس و خدمات امدادی را دوچندان کرده است.

نوذری همچنین با تأکید بر نگاه حمایتی دولت به حوزه سلامت، بر بهره‌گیری حداکثری از مصوبات سفر رئیس‌جمهور برای ارتقای خدمات درمانی استان تأکید کرد و گفت: حوزه سلامت در مصوبات سفر سهم بالایی را به خود اختصاص داده است.

ورود ۱۰ آمبولانس جدید به قزوین برای تقویت خدمات اورژانسی

تقدیر رئیس سازمان اورژانس از عملکرد استاندار در مدیریت بحران

«جعفر میعادفر» رئیس سازمان اورژانس کشور در این دیدار با قدردانی از مدیریت میدانی مسئولان استان در شرایط بحرانی، از قزوین به‌عنوان استانی ویژه در برنامه‌های توسعه اورژانس یاد کرد و گفت: همراهی استاندار در حوزه سلامت نشان‌دهنده نگاه جدی به تقویت خدمات امدادی است.

میعادی با اشاره به برنامه ملی نوسازی ناوگان اورژانس و تأمین هزاران دستگاه آمبولانس افزود: قزوین جزو استان‌های در اولویت تقویت پایگاه‌ها، تأمین آمبولانس و ارتقای زیرساخت‌های امدادی قرار دارد و این روند با همکاری استانداری و بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای بومی ادامه خواهد داشت.

در این دیدار در پی تفاهم‌نامه انجام‌شده استانداری قزوین با  اورژانس کشور، ۱۰دستگاه آمبولانس به ناوگان فوریت‌های پزشکی استان قزوین اضافه می‌شود که از این تعداد، ۵دستگاه آمبولانس آفرود برای پوشش مناطق صعب‌العبور در نظر گرفته شده است.

این اقدام با هدف ارتقای خدمات امدادی، افزایش سرعت دسترسی به بیماران و تقویت زیرساخت‌های اورژانس، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار و روستایی استان انجام می‌شود.

همچنین  در خصوص وضعیت فوریت‌های پزشکی و تقویت خدمات امدادی در استان گفت‌وگو شد.

در این دیدار کمبود نیروی انسانی و آمبولانس به‌عنوان مهم‌ترین چالش‌های حوزه اورژانس استان مطرح و بر جذب و به‌کارگیری نیروهای بومی به‌عنوان راهکاری مؤثر برای تأمین و ماندگاری نیرو تأکید شد.

48

کد مطلب 2206115

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار