مذاكرات اسلام آباد

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور: اماکن عمومی آسیب دیده در جنگ اخیر موزه دفاع مقدس می‌شود

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور، گفت: امروزه راهیان نور از حال محدود درامده و گسترش یافته است زیرا این روزها در تمام روزهای سال می‌توانیم کاروان‌های مختلف را به محل‌های اصابت گلوله و موشک دشمنان در ایران اعزام کنیم که محدود به هفت استان درگیر جنگ هشت ساله نباشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور، گفت: تعدادی اماکن عمومی شامل بیمارستان‌ها، مدارس و مدرسه شجره طیبه میناب که در جنگ تحمیلی سوم، جنگ رمضان) توسط رژیم آمریکایی-صهیونیستی مورد حمله و تخریب قرار گرفتند، به‌عنوان موزه جنگ تحمیلی سوم و جنگ رمضان حفظ می‌شوند.
 
بنا بر روایت ایسنا، سردار سعید محمدی پنج‌شنبه ۲۷ فروردین، درحاشیه سفر به شهرستان آمل در گفت‌وگویی اظهار کرد: در شهر تهران براساس دستورات لازم بخشی از آثار تخریب شده توسط دشمن به عنوان موزه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان حفظ می‌شود و بخش‌های دیگر بازسازی و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
 
وی با اعلام اینکه در جنگ تحمیلی دوازده روزه با برنامه ریزی‌های لازم بخشی‌هایی از آثار تخریب شده همانند جنگ هشت ساله تحمیلی شناسایی شد، افزود: بخشی از آثار و خرابی‌ها در این دو جنگ به لحاظ اولویت و اصابت پرتابه‌های دشمن حفظ و حراست می‌شود.

وی اضافه کرد: متاسفانه در جنگ تحمیلی دوازده روزه، بخشی از یادمان هویزه، یادمان شهدای اطلاعات عملیات شهید باقری از آثار ماندگار جنگ تحمیلی هشت ساله مورد اصابت دشمن صهیونی و آمریکایی تخریب و آسیب جدی قرار گرفت.
 
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور ادامه داد: جریان راهیان نور اگر تاکنون منحصر به هفت استان جنوبی وغربی کشور بوده که درگیر هشت سال دفاع مقدس بودند، با تجاوز و حمله رژیم صهونیستی و آمریکای جنایتکار به خاک سرزمینی کشورمان، این جریان اکنون خانه به خانه، محله به محله و خیابان به خیابان در بسیاری از مناطق کشور جریان دارد.
 
سردارمحمدی همچنین با اشاره به اینکه از اواخر سال ۱۴۰۳ تا نوروز سال ۱۴۰۴ بیش از چهار میلیون نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور از مناطق عملیاتی و یادمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس درجنوب وغرب کشور بازدید کردند، تصریح کرد: امروزه راهیان نور از حال محدود درامده و گسترش یافته است زیرا این روزها در تمام روزهای سال می‌توانیم کاروان‌های مختلف را به محل‌های اصابت گلوله و موشک دشمنان در ایران اعزام کنیم که محدود به هفت استان درگیر جنگ هشت ساله نباشد.
 
محمدی با اشاره به تعبیر رهبر شهید انقلاب از راهیان نور که آن را سنت حسنه می‌دانستند، تصریح کرد: این سنت حسنه در طول جنگ تحمیلی اخیر قطع نشد و حتی در ایام دفاع مقدس سوم هم یادمان‌های عملیاتی کشور پذیرای مردم علاقمند در مناطق دفاع مقدس بود.
 
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور با بیان اینکه در جنگ نیز این جریان را تعطیل نکردیم ولی به شکل سازماندهی شده بوده و اعزام انبوه همانند سال‌های گذشته به دلیل شرایط خاص اتفاق نیافتاد، گفت: جریان راهیان نور هم اکنون نیز ادامه دارد، مردم در حال بازدید از یادمان‌های جنگ هستند و یادمان‌ها به روی زائران باز است.
 
وی با اعلام اینکه هر سال توفیق میزبانی از جمعیت‌های میلیونی از اقشار مختلف مردم، دانش آموزان، دانشجویان، فرهنگیان و فرهیختگان به مناطق جنگی را داشتیم تا برکت در زندگی‌شان رقم بخورد، یادآور شد: امسال راهیان نور با برنامه ریزی‌های جدید، توسعه و گسترش می‌یابد.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2206603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین