مذاكرات اسلام آباد

مخالف خوانی برادر داماد رئیسی با مذاکره/ هسته ای، موشکی، تنگه هرمز ، جبهه مقاومت و مردم کف خیابان، وجهی برای معامله نیستند

برادر داماد ابراهیم رئیسی در فضای مجازی نوشت: بهای خون امام شهید ما، اخراج مفتضحانه آمریکا و محو اسرائیل و تغییر معادلات نظم ظالمانه پس از ۱۹۴۷ و تثبیت معادلات تمهیدی انقلاب اسلامی، لااقل در منطقه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میثم نیلی ، برادر داماد ابراهیم رئیسی و مدیر مسئول رجانیوز با انتقاد از مفادی که  در فضای مجازی نوشت:

بهای خون امام شهید ما هرگز، آزاد شدن مشروط مشتی دلار و اعطای ملوکانه و نسیه‌ای اموال مسروقه و حق خودمان به خودمان، آن هم با گرفتن امتیازات هسته‌ای و با خروج مواد و تعطیلی صنعت غنی سازی نیست.

بهای خون امام شهید ما، اخراج مفتضحانه آمریکا و محو اسرائیل و تغییر معادلات نظم ظالمانه پس از ۱۹۴۷ و تثبیت معادلات تمهیدی انقلاب اسلامی، لااقل در منطقه است.

هسته ای، موشکی، تنگه هرمز ، جبهه مقاومت و فریادهای مردم کف خیابان، ابزارهایی برای تغییر معادلات ظالمانه اند و نه وجهی برای معامله. ایران اسلامی به اراده الهی، امروز ابرقدرت و پیروز است.

مخالف خوانی برادر داماد رئیسی با مذاکره/ هسته ای، موشکی، تنگه هرمز ، جبهه مقاومت و مردم کف خیابان، وجهی برای معامله نیستند

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2207637

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین