مذاكرات اسلام آباد

مقام سابق آمریکا: تنگه هرمز بسته خواهد ماند تا ایران به خواسته‌اش برسد

سخنگوی فارسی‌ زبان پیشین وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: تنگه هرمز بسته خواهد ماند تا ایران به خواسته‌اش برسد.

به گزارش خبرآنلاین، آلن ایر سخنگوی پیشین فارسی‌ زبان وزارت خارجه آمریکا در سخنانی به سی ان ان گفت: سیاست با آنچه در رسانه های اجتماعی بیان می شود، فرق دارد. اینطور نیست که تنگه (هرمز) پس از باز شدن توسط ایران، به حالت قبل بازگشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی پیشین فارسی‌ زبان وزارت خارجه آمریکا در این خصوص ادامه داد: ایران هرگز تنگه را (به طور کامل) باز نکرد. ایران همیشه گفته است که عبور محدود، هماهنگ با نیروی دریایی سپاه پاسداران انجام می‌شود، و عوارض دریافت خواهد شد.

آلن ایر سپس افزود: اما واقعیت این است که در توانایی کشتی‌ ها برای عبور از تنگه تغییر قابل توجهی ایجاد نشده است. ایران همچنان آن را در این وضعیت نگه می‌دارد تا به خواسته خود برسد. و از نظر اینکه چقدر به توافق نزدیک هستیم، اصلاً نزدیک نیستیم. هنوز اختلافات اساسی بین دو طرف باقی است.

310310

کد مطلب 2207744

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین