مذاكرات اسلام آباد

تمدید تسهیلات حمایت از حفظ اشتغال بنگاه های آسیب دیده جنگ

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان ازتمدید تسهیلات حمایت ازحفظ اشتغال بنگاه های اقتصادی آسیب دیده ازجنگ رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان محمدرضا کاظمی در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیما افزود: وزارت اقتصاد و دولت، مبلغ ۸۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات رادر جهت حمایت ازبنگاه های کوچک و متوسط آسیب دیده از جنگ تحمیلی رمضان اختصاص داده که به عنوان سرمایه درگردش بااولویت پرداخت حقوق، مزایا و حفظ اشتغال موجود و تقویت تاب آوری اقتصادی بنگاه ها درنظرگرفته شده است.

نماینده وزیر اقتصاددر استان، این تسهیلات راشامل بنگاه های دارای لیست بیمه ۲ تا ۵۰ نفر ذکر کردو اظهار داشت: بنگاه ها به ازای هر نفر نیروی کار تا دو برابر حداقل دستمزد، یعنی ۴۴۰ میلیون ریال برای ماههای فروردین و اردیبهشت تسهیلات دریافت می کنند و دوره بازپرداخت آن ۲ تا ۴ ماهه است که حداکثر ۶ ماه پس از اخذ تسهیلات تسویه می گردد.

محمدرضا کاظمی در ادامه بیان کرد: این تسهیلات با نرخ ۲۳ درصد محاسبه می گردد و مقرر شده ۲۴ ساعت پس از تکمیل مدارک پرداخت گردد.

وی افزود: متقاضیان برای ثبت نام بایدبه سایت کات مراجعه کرده وبا توجه به رسته و میزان تاثیر آسیب پذیری، در اولویت پرداخت قرار می گیرند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان مهلت دریافت وام را تا پایان فروردین ذکر کرد و گفت: این زمان تا سوم اردیبهشت تمدید شده و متقاضیان می توانند در این فرصت باقی مانده، مراحل ثبت نام را انجام دهند.

کد مطلب 2208509

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار