مذاكرات اسلام آباد

سید الحوثی: حمله علیه امت اسلام وارد مرحله بسیار خطرناک شده است

به گزارش خبرآنلاین، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن امروز (سه شنبه) در سخنانی گفت شعارهای «تغییر خاورمیانه» به بهانه «مبارزه با تروریسم» و شعارهای دیگری از این دست، همگی فریبنده و دروغین هستند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تجاوزات آمریکایی-اسرائیلی-صهیونیستی علیه امت به سرعت مورد استقبال اکثر رژیم‌های منطقه، دولت‌ها و رهبران برای اعلام وفاداری و تسلیم در برابر دشمنان، قرار گرفت.

سید الحوثی خاطرنشان کرد: تبعیت و اطاعت از دشمنان و پیوستن به آنها از بدترین مظاهر ارتداد و عقب‌نشینی از اصول، ارزش‌ها و اخلاق والای اسلامی است.

وی تأکید کرد این حالت شتاب و بزدلی از سوی رژیم‌ها، دولت‌ها و رهبران، در خدمت تهاجم آمریکایی-اسرائیلی است که این ملت را هدف قرار می‌دهد.

وی افزود: در برخی از کشورهای خلیج فارس، وضعیت به جایی رسیده است هر کسی که توییتی در ابراز همدردی با مردم فلسطین بنویسد، مجازات، زندانی و جریمه می‌شود.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد در برخی از کشورهای خلیج فارس، سازمان‌های امنیتی دستورالعملی صادر کرده‌اند که هرگونه ابراز همدردی با حزب‌الله و مردم لبنان را در مواجهه با تجاوز اسرائیل ممنوع می‌کند.

وی تأکید کرد در حالی که برخی از کشورهای خلیج فارس دعا علیه دشمنان و صهیونیست‌ها و انتقاد از جنایات دشمن را ممنوع می‌کنند، ابراز وفاداری به دشمن، توجیه جنایات آن، انتقاد از رزمندگان مقاومت و توهین به مردم فلسطین را مجاز می‌دانند.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد دشمنان می‌خواهند حالت اختناق و سکوت را بر کل جهان اسلام تحمیل کنند و از هرگونه واکنشی به استبداد آمریکا و اسرائیل جلوگیری کنند.

سید الحوثی افزود: مهم نیست جنایات یهودیان صهیونیست، مانند جنایات نوار غزه، چقدر فجیع باشد و مهم نیست که تا چه حد جهان اسلام را هدف قرار دهند، آنها حتی از کوچکترین انتقاد، اعتراض یا تظاهرات منع می‌شوند. - سرکوب صداهایی که با مردم فلسطین ابراز همبستگی می‌کنند در برخی از کشورهای خلیج فارس بدتر از آمریکا، انگلیس و اروپا است.

سید عبدالمکلک الحوثی تأکید کرد بلندگوهای صهیونیستی همواره در تلاشند تا تصویری تحریف‌شده و دروغین از وقایع ارائه دهند.

وی همچنین گفت در دور اخیر، با وجود ضربات قابل توجهی که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها متحمل شده‌اند، رویکرد رسانه‌ای برخی رژیم‌ها، به‌ویژه رژیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس، تلاش می‌کند تا اوضاع را وخیم و دشمنان را پیروز نشان دهد.

سید الحوثی اضافه کرد با وجود قدرت مواضع یمنی‌ها در حمایت از غزه در نبرد دریایی علیه آمریکا، اسرائیل و انگلیس، و با وجود اعتراف آمریکا به شکست، رسانه‌های برخی رژیم‌ها سعی کردند موضوع را به گونه‌ای دیگر جلوه دهند.

رهبر انصارالله افزود: رسانه‌های وفادار به آمریکا و اسرائیل همیشه هر چیزی را که به نفع دشمن باشد، بزرگنمایی می‌کنند و هر موضعی را که می‌تواند امید را در واقعیت ملت زنده کند، تحریف می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد دشمنان دائما در تلاشند تا ملت را گمراه کنند و آن را از مسیرهای صحیحی که با قرآن و واقعیت‌های موجود سازگار است، دور کنند و آن را به هزارتوی عادی‌سازی با دشمن بکشانند.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2208640

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین