مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۲
آخرین وضعیت اعزام زائران به حج ۱۴۰۵

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، آخرین وضعیت اعزام زائران به حج ۱۴۰۵ را تشریح کرد.

به گزارش خبرآنلاین، اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، در همایش سراسری روحانیون، معین‌ها و معینه‌های کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ که امروز سه شنبه(یکم اردیبهشت) در شهر مقدس قم برگزار شد، از اعزام ۳۰ هزار زائر ایرانی به حج امسال خبر داد. 

تسنیم نوشت: رضایی با اشاره به تغییر ظرفیت اعزامی‌ها اظهار داشت: برنامه اولیه اعزام ۸۵ هزار زائر بود، اما جنگ تحمیلی شرایط را تغییر داد و در نهایت تصمیم بر اعزام ۳۰ هزار نفر گرفته شد. 

وی افزود: پیش از این، قرارداد هتل‌ها، حمل‌ونقل و تغذیه در مکه و مدینه بسته شده بود، اما با توجه به شرایط جنگی و کاهش تعداد زائران، مذاکرات جدیدی صورت گرفت و قراردادها متناسب با شرایط روز انجام شد. 

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اعلام زمان اعزام نخستین گروه زائران گفت: اولین گروه از زائران ایرانی، ۱۰ ذی‌القعده وارد مدینه منوره خواهند شد. مدت اقامت در مدینه نسبت به گذشته افزایش یافته و به ۶ شب و ۷ روز رسیده است. 

رضایی با تأکید بر برنامه‌ریزی فشرده برای حج امسال تصریح کرد: برنامه‌ریزی شبانه‌روزی و دقیقی برای اعزام حج تمتع انجام شده و تمام امور خدماتی و رفاهی با هدف تأمین حجی با عزت، کرامت و امنیت برای زائران تدارک دیده شده است. 

وی در ادامه به برنامه اعزام ترکیبی (زمینی-هوایی) اشاره کرد و گفت: زائران از ایران تا مرز عرعر به صورت زمینی منتقل می‌شوند و سپس از مرز عرعر به مدینه با پرواز هوایی جابه‌جا می‌شوند. 

 معاون حج و عمره تأکید کرد: تصمیم نهایی درباره سفر زمینی یا هوایی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود و سازمان برای اجرای هر دو طرح آمادگی کامل دارد. 
 
رضایی در تشریح جزئیات خدمات رفاهی و اجرایی حج امسال گفت: برای اسکان زائران، ۱۶ هتل در مدینه منوره و ۲۴ هتل در مکه مکرمه پیش‌بینی شده است. کیفیت هتل‌ها نسبت به دوره‌های قبل رشد قابل توجهی داشته است. 

وی افزود: حمل‌ونقل بین‌شهری از مدینه به مکه از طریق قطار سریع‌السیر انجام می‌شود. همچنین غذاها مطابق ذائقه ایرانی و با طبخ در ۴ آشپزخانه متمرکز و ۳ هتل خودپخت تهیه می‌شود. 

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به خدمات درمانی تصریح کرد: خدمات درمانی مطلوبی نیز زیر نظر مرکز پزشکی حج و زیارت برای زائران پیش‌بینی شده است. 

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: در حج تمتع امسال، از مدیران و عوامل کاروان‌های زیر ۶۰ سال استفاده می‌شود تا توانایی لازم برای خدمت‌رسانی در شرایط اعزام زمینی-هوایی فراهم باشد. 

٤٧٢٣٦

کد مطلب 2208645

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین