به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروت سوشیال، مدعی شد که دستور حمله به قایقهای تندروی ایرانی را صادر کردهاست.
ترامپ که دو روز پیش مدعی تمدید آتشبس با ایران شدهبود، حالا بار دیگر دستور عملیات نظامی جدید علیه ایران علاوه بر محاصره نظامی بنادر و سواحل ایران صادر کردهاست.
ایران محاصره دریایی را نقض آتشبس اعلام شده پیشین خواندهبود و اعلام کرد که آمادگی دارد در مقابل هرگونه تجاوزی از سوی نیروهای آمریکایی مقابله کند.
ترامپ با تکرار ادعاهای متناقض پیشین خود در مورد از بین بردن کامل نیروی دریایی ایران نوشت: من دستور شلیک و نابودی هر شناوری را به نیروی دریایی ایالات متحده صادر کردهام؛ هرچند ممکن است قایقهای کوچکی باشند (تمام کشتیهای جنگی آنها، هر ۱۵۹ فروندشان، در کف دریا هستند!) که در حال مینگذاری در آبهای تنگه هرمز هستند. هیچ درنگی نباید صورت گیرد. علاوه بر این، «مینروبهای» ما همین حالا در حال پاکسازی تنگه هستند. من بدینوسیله دستور میدهم که این فعالیت ادامه یابد، اما با شدتی سه برابر!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی روزهای اخیر تعدادی از شناورهای متخلف در تنگه هرمز را متوقف کردهاست. به نظر میرسد که واکنش ایران به محاصره نظامی بنادر و سواحل ایران از سوی آمریکا باعث شدهاست که ترامپ بر خلاف گذشته که مدعی شدهبود نیروی دریایی ایران کاملا از بین رفتهاست، بار دیگر دستور حمله به نیروهای دریایی ایران را صادر کند.

۴۲/۴۲




نظر شما