مذاكرات اسلام آباد

خوشحالی معاون وزیر از آغاز فعالیت‌های هنری پس از جنگ/ باید این روایت‌ها را مستند کنیم

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز خرسندی از آغاز فعالیت‌های هنری بر لزوم روایت جنایت‌های جنگی دشمن توسط هنرمندان تاکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین براساس گزارش مهر، مهدی شفیعی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه «خط وطن» که آثار خطاطی کاوه تیموری با موضوع ایران در آن به نمایش گذاشته شده است، گفت: پیش از هرچیز باید از مدیریت بنیاد رودکی و مجموعه فرهنگی آزادی تشکر کنم. آنچه دیدیم، تلفیقی از خوشنویسی، موسیقی، پرفورمنس و هنرهای تجسمی بود. نمایشگاه خوشنویسی استاد تیموری، با اشعار شاخص وطنی و اشعار شاعران معاصر، یکی از جذابیت‌های اصلی بود. همینطور، حضور همزمان هنرمندان گرافیست، تذهیب‌گر و حتی شاعر فضا را برای گفتگو باز می‌کرد.

نمودهایی از وطن‌دوستی و شکوه ایران

او ادامه داد: اجرای موسیقی سیدمحسن حسینی که برای شهدای میناب در ایام جنگ ساخته شده بود، بسیار حزن‌انگیز و در عین حال جذاب بود. پرفورمنس هنرمندان تئاتر که روایتی بود از وطن‌دوستی مردم و شکوه ایران جالب توجه بود. این همان چیزی است که باعث شد ما در ۴۰ روز اخیر در برابر یک دشمن ابرقدرت بایستیم. باید این روایت‌ها را مستند کنیم و نباید در روایت جنایت‌ها کم‌کاری شود.

معاون هنری وزارت فرهنگ با اشاره به از سرگیری فعالیت‌های هنری کشور اظهار کرد: خوشحالم که بالاخره فعالیت‌های فرهنگی و هنری پس از مدتی آغاز شده است. دیروز (پنجشنبه سوم اردیبهشت) از ۲ گالری بازدید کردم که آثار خلق‌شده در ایام جنگ را نمایش می‌دادند. دیدن جنگ از نگاه یک هنرمند، تجربه‌ای دیدنی و عمیق است.

آفرینش روایت‌هایی عمیق از جنگ

او افزود: تئاتر هم دوباره جان گرفته؛ تالار سنگلج، تئاتر شهر و سالن‌های خصوصی اجراهایشان را شروع کرده‌اند. رویداد تئاتر رضوی در تبریز هفته آینده برگزار می‌شود. کنسرت‌های موسیقی در تهران و استان‌ها نیز از سر گرفته شده است. این‌ها همه خبرهای خوبی است.

شفیعی در پایان گفت: هنرمندان در ایام جنگ نه تنها همراه مردم بودند و در میادین حضور داشتند، بلکه اکنون نیز مطمئنم که روایت‌های عمیق‌تری از جنگ، از گوشه‌گوشه آن و از جان‌هایی که از دست دادیم، روی صحنه تئاتر، در طنین موسیقی و در تابلوهای تجسمی خواهیم دید. مجموعه‌های فرهنگی و رویدادهای هنری کشور، شاهد این روایت‌های ناب و ماندگار خواهند بود.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2209574

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین