به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که در مقصد دوم سفرش به منطقه به مسقط سفر کرده، امروز (یکشنبه) ششم اردیبهشتماه با سلطان هیثم بن طارق، سلطان عمان دیدار و گفتوگو کرد.
بنا به روایت فارس؛ خبرگزاری عمان در این باره اعلام کرد که سلطان عمان در دیدار عراقچی بر اهمیت دستیابی به راهحلهای سیاسی پایدار و کاهش پیامدهای بحرانها در منطقه تأکید کرده است.
براساس اعلام این خبرگزاری، در این دیدار در خصوص تحولات منطقه، تلاشهای میانجیگری و اقدامات برای پایان دادن به درگیریها گفتوگو شده است.
عراقچی در مقصد دوم سفرش پس از حضور در اسلامآباد و رایزنی با مقامات ارشد پاکستانی دیشب برای دیدار و گفتوگو با مقامات عمان وارد مسقط شد. او قرار است پس از مسقط مجددا به اسلامآباد بازگردد.
مقصد بعدی سفر عراقچی به روسیه خواهد بود.
وزیر امور خارجه دیشب درباره سفرش به پاکستان با بیان اینکه در این سفر، موضع ایران را درباره یک چارچوب عملی و قابل اجرا برای پایان دائمی جنگ علیه ایران تشریح کردم، گفت: باید دید آیا آمریکا واقعاً از ارادهای جدی برای پیشبرد دیپلماسی برخوردار است.

315




نظر شما